Piedalīšanos «Eirovīzijas» nacionālajā atlasē apstiprinājuši visu izvirzīto dziesmu autori

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trešdien, 28. janvārī, Latvijas Televīzija saņēmusi gaidīto apstiprinājumu no visiem «Eirovīzijas» nacionālās atlases pusfinālam izvirzīto dziesmu autoriem, un tagad ir skaidrs, ka nacionālajā atlasē startēs itin visas dziesmas, kas tai tikušas izvirzītas.

Kā zināms, līdz šodienai visiem dziesmu autoriem bija jāapliecina piedalīšanās konkursā atbilstoši atjaunotajam nacionālās atlases nolikumam. «Esam gandarīti, ka pārtraukums, kas radīja ne mazumu satraukumu ne tikai Latvijas Televīzijai, bet arī mūziķiem un skatītājiem, nav mazinājis mūziķu vēlmi piedalīties konkursā. Tagad ir skaidrs: nākamā mēneša laikā jau strādāsim kā viena komanda,» prieku neslēpj «Eirovīzijas» nacionālās atlases projekta vadītāja Iveta Lepeško.

«Eirovīzijas» nacionālās atlases pusfināls un fināls risināsies Olimpiskajā centrā «Ventspils». Piektdien, 27. februārī, notiks pusfināls, kas noteiks desmit finālistus, kuriem būs jāuzstājas nākamajā vakarā — 28. februārī, kad, savukārt, risināsies fināls. Protams, abu vakaru notikumus tiešraidē atspoguļos LTV1.

«Visiem autoriem un izpildītājiem tiks piedāvāti vienādi spēles noteikumi, un lielās televīzijas auditorijas priekšā savu konkursa priekšnesumu piedāvās gan jau atzīti Latvijas izpildītāji, gan tie, kas atrodas sava radošā ceļa sākumā. Tas, protams, uzliek papildu atbildību visam sagatavošanās procesam,» stāsta I. Lepeško.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu