Regejs, džezs un brazīļu ritmi Vecrīgas sirdī

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar Vecrīgā, Kaļķu ielā 51, ir atvērusies jauna vieta, labai laika pavadīšanai. Grilbārs un vasaras dārzs «Alibi» ir vieta, kur atlikušās siltās nedēļas nogales, vasaras dārzā būs iespēja baudīt muzikāli tematiskus vakarus dažādu mūziķu pavadījumā.

Programma 13., 14., 15. augustam:

  • 13. augustā no 20.00 līdz 23.00 «Alibi» Regeja ritmi

Uzstāsies dīdžej meitenes no «Crystral Sound System» - Lady Krii un Antara. Skanēs mierīgs regejs un dub ritmi tiem, kas pēc darba atnākuši paēst vakariņas vai izdzert kādu dzērienu, kā arī pozitīvs dancehall tiem, kas vēlas iesildīties nedēļas nogalei.

  • 14. augustā no 20.00 līdz 24.00 «Alibi» Brazīļu ritmi

Vadīs dīdžejs Evalds Vilks. Ar mūziku no vietas, kur radusies bossa nova, samba, capoeira.

  • 15.augustā no 20.00 līdz 23.00 «Alibi» Jazz

Ievas Kerēvicas «Jazz Trio». (Ieva Kerēvica – vokāls; Andris Grunte – kontrabass; Madars Kalniņš – piano.) Ieva Kerēvica piedalījusies vairākos vokālos konkursos. Ieguvusi otro vietu konkursā Sony Jazz Stage 2004, arīdzan konkursa «Lady Summertime» laureāte. Kopā ar grupu «The spirit shadows», Ieva ieguvusi 1. vietu konkursā «Stage number one». Piedalījusies konkursos «Tu esi pamanīts», «Liepājas dzintars». Uzstājusies ar Raita Ašmaņa bigbendu, Igo, Jāni Stībeli. Piedalījusies daudzos mūzikas projektos ka piemēram «Cabaret», Zigmara Liepiņa muzikālā drāma «Adata» (galvenā loma). Starptautisku konkursu laureāte. kā arī piedalījusies daudzu Latvijas mūziķu albumu ierakstos. Šajā vakarā, Ieva Kerēvica uzstāsies kopā ar lieliskiem džeza mūzikas profesionāļiem, Madaru Kalniņu un Andri Grunti.

Par muzikālo noformējumu pēc Ievas Kerēvicas «Jazz Trio» uzstāšanās rūpēsies dīdžejs Roberts Gobziņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu