«Very Cool People» piedāvā apmeklētājiem izlemt cik maksāt par ieejas biļeti

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. oktobrī jazz-funk grupa «Very Cool People» uzstāsies klubā «Space Dog», vecrīgā. Ieejas biļetei uz šo apvienības koncertu nebūs noteikta ieejas maksa, puiši piedāvā koncerta apmeklētājiem pašiem izlemt, cik tiem škiet pieņemama ieejas biļetes cena.

«Šāda veida prakse Pasaulē nav nekas jauns un mums ir interesanti uzzināt kā tas darbojās vai nedarbojās Latvijā. Kā arī gribētos uzzināt, cik šobrīd mūsu koncertu apmeklētājiem ir pieņemama maksa par ieejas biļeti uz koncertu» tā par koncertu VCP.

Koncertā būs dzirdamas VCP jaunās kompozīcijas, kā arī šajā koncertā puišiem pievienosies Andis Grīva, ar kuru VCP šomēnes laida klajā jauno singlu «Skola».

verycoolpeople.org

Vajadzētu vēl pieminēt to, ka šis koncerts sāksies krietni agrāk, kā citi puišu koncerti, proti - 20.00. Lai koncertu var apmeklēt arī tie grupas mūzikas cienītāji, kuri parasti nevēlas doties uz vēliem naksts koncertiem Rīgas klubos.

Tiekamies ceturdien 20.00 klubā Space Dog!

Kad: Ceturdien, 29. Oktobrī, 20.00Kur: «Space Dog» (Vecpilsētas 19) Durvis: 19.00;Ieeja: PĒC PAŠU IESKATIEM.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu