«Londonbeat»: jau nākamgad iepriecināsim fanus ar jaunu albumu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo piektdien, 11.decembrī Ķīpsalas hallē notiks jau astotā «Disko nakts». Viena no grupām, kas uzstāsies šogad ir «Londonbeat», kuras hitu kolekcijā ir tādi izcili sacerējumi, kā «You Bring On The Sun» un «I’ve Been Thinking About You», kas 27 pasaules valstu topos no ASV līdz Austrālijai un no Kanādas līdz Nīderlandei atradās pašā virsotnē. Likumsakarīgi, ka šīs dziesmas joprojām dzirdamas daudzos radioviļņos, skan automobiļos un mājokļos, tiek atskaņotas pasākumos un ballītēs.

Nedēļu pirms «Disko nakts» festivāla organizatori sazvanīja grupas galveno personu Džeimsu Helmsu (James Helms), lai uzzinātu, kā puišiem sokas. Izrādās, ka viņi nebūt negrasās gulēt uz agrākajiem lauriem un strādā pie pavisam jauna albuma.

«Londonbeat is sveiki un veseli!» mundri attrauc balss klausulē. «Mēs strādājam pie jauna materiāla un nākošgad plānojam izdot pavisam jaunu albumu. Kopā ar Čārlzu (Charles Pierre) esama radījuši tik daudz kompozīciju, ka pietiktu 2 - 3 albumiem, tāpēc tagad ir iespēja atlasīt pašu, pašu labāko.»

Jautāts par mīļākajām Londonbeat dziesmām Džeimss mirkli minstinās un tad paskaidro: «Es nosauktu: «Where Are U», «9 AM», «Thinking About You» ... Bet kopumā visas ir mīļas, jo mēs taču tās esam sarakstījuši. Tās ir kā pašu bērni – tu taču nevari mīlēt kādu vairāk, nekā pārējos!»

Izrādās, ka no mūziķu ikdienas – uzstāšanām, jaunu kompozīciju radīšanas un ierakstīšanas, ceļošanas, jaunu vietu un cilvēku iepazīšanas tieši koncertēšana sniedzot visīpašākās sajūtas: «Dievi mūs ir svētījuši, ka varam nodarboties ar to, ko patiešām mīlam: mūzika ir mūsu mīla, visa mūsu dzīve. Mēs pat nevarētu vēlēties neko vairāk. Mums patiešām sagādā baudu visi darba procesi un posmi, taču uzstāšanās, koncerti sniedz visīpašākās sajūtas”. Tai pat laikā nākoties samierināties ar koncertdzīves ēnas pusēm, piemēram, pēc vēla nakts koncerta jau 5.00 no rīta jāsteidzas uz lidostu, lai trauktos uz kādu citu vietu. ».. bet arī tas piederas pie lietas,» attrauc Helmss.

Interesanti savā galējībā ir Džeimsa nosauktie īpašākie koncerti:1) 300,000 cilvēku pūlim Volgogradā, Krievijā;2) 10 cilvēkiem uz jahtas «Christina Onassis» Nicā, Francijā.

Kad pievēršamies patikai un nepatikai cilvēkos, saņem dzīvesgudra cilvēka atbildes: «Mūs sajūsmina cilvēka gara spēks, spēja piecelties pēc kritiena un doties tālāk vēl stiprākam. Ja Tu mīli ar pareizo sirds daļu, nav nekā tāda, kas cilvēkos būtu nīstams. Ikkatrā no mums mīt skaistule un briesmonis. Cerams, skaistule uzvarēs!»

Visbeidzot savas daiļrades cienītājiem un visiem, kas dosies uz «Disko naktī nr. 8», «Londonbeat» vēlas nodot: «Liels paldies par atbalstu Londonbeat! Mēs to novērtējam. Ņemiet uz koncertu līdzi savus draugus, visforšākās emocijas un atmiņas, un jūs nenožēlosiet.»

Atgādinām, ka grupa ir viena no festivāla «Disko nakts nr. 8» viesiem, kas 11.decembrī uzstāsies Ķīpsalas hallē.

www.diskonakts.lv

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu