Notiks Latvijas atklātais ielas deju konkurss «Riga Open 2010»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Moderno deju skola «Extreme» un Enerģētiskais dzēriens «Starter» piedāvā: Austrumeiropas un Latvijas streetdance un breakdance kausa izcīņu - «Riga Open 2010».

Streetdance un breakdance pasākums «Riga Open» ir izaudzis līdz Austrumeiropas līmenim un tieši šogad Rīgā atkal notiks starptautiskās breakdance un nacionālās streetdance sacensības.

Pasākums notiks š.g. 27.martā (streetdance) un 28.martā (breakdance). Jauniešu vērtēšanā piedalīsies ne tikai Eiropas līmeņa žūrija, bet arī Eiropas breakdance čempionāta uzvarētājs Amigo un pasākuma īpašie viesi Denis Pashkevich & «Riga Groove Electro» Jazz Band. «Riga Open 2010» ir kļuvis par vienu no unikālajiem jauniešu kultūras pasākumiem Baltijā.

«Mūsu mērķis popularizēt Rīgas pilsētas vārdu citu Eiropas tautu acīs, kas Latviju dara pazīstamu visā Eiropā un pasaulē. Iesaistīt mūsdienu jaunatni kultūras dzīvē,» stāsta čempionāta organizators Vadims Čerepanovs, deju skolas «Extreme» vadītājs.

«Riga Open 2010» ir bezpeļņas jauniešu projekts, kas balstās uz jauniešu iniciatīvu. Ņemot vērā, ka lielākā daļa, kas šajās aktivitātēs iesaistās, ir bērni un jaunieši no riska grupām un mazturīgām ģimenēm, šis pasākums ļautu nodrošināt visiem skolēniem kultūras dzīvi, kā arī ārvalstu mediju un dalībnieku piesaisti šajās.

Gaidām Jūs klubā «Faraon», Lubānas ielā 113A, 27-28. martā no plkst. 12.00 - 19.00.Ieejas maksa - 4Ls.Informācija: «rigaopen.com».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu