Iemīļotais Pauls Butkēvičs gatavojas Lielkoncertam Liepājas teātrī

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Latvijai  Pauls Butkēvičs ir zināms kā lielisks kinoaktieris, aktieris un priecējis cilvēkus ar dziesmu izpildījumu, spilgta personība un vienkārši sirsnīgs cilvēks. 

Šobrīd viņš gatavojas Indras Lintiņas organizētajam Lielkoncertam «E.Rozenštrauham- 95/Jasmīn baltais, mana mūža...» Liepājas teātrī, kur tiks prezentēta arī dziedātājas liktensgrāmata un stāsts par skatuves gaitām ar Rozenštrauhu. Bet arī Paulam Butkēvičam liepājniekiem ir ko teikt:

«Mūsu likteņdārzs - LATVIJA.

Vai Latvijā var atrast zemes pēdu, kas nav sviedru, bēdu un prieka slacīta. Dzīvojot Daudzevā, pavisam netālu ir mana tēva Paula Butkēviča radinieku - brīvu, represētu, bēgļu gaitās devušos, dodoties atpakaļ uz kaimiņu robežas nošauto milzu kapu lauks. Tā ir Sēlija.

Bet valsts otrā pusē, pie Dzintara jūras atrodas vēju ieskautā Liepājas pilsēta. Tā ir manas mātes un manas kolēģes Indras Lintiņas Dzimtene, kuras māte bija izcila Liepājas teātra aktrise, kuru skatīja un apbrīnoja mana māte, vecāmāte un vecaistēvs. Mātes māsa Emīlija Borbe visu mūžu nostrādāja Liepājas poliklīnikā par medmāsu, kura fantastiskā kārtā, ticiet vai nē, apmeklēja visus Liepājas kultūras pasākumus. Viņas «harakters» bija vairāk kā īpatnējs, kad vasarā ierados Liepājā(lai iarastos vajadzēja atļauju), bet man jau tad parādījās aktiera spējas būt neredzamam.

Tuvojoties dienai, kad skaistajā un mīļajā pilsētā Liepājā, pateicoties Indrai Lintiņai, man būs iespēja atcerēties savu draugu Eduardu Rozenštrauhu 95.gadu jubilejā, viņa dziesmas un varbūt pat iegūt jaunus draugus.

Man šī diena ir svēta!

Ar cieņu Pauls Butkēvičs.»

  • Biļetes Biļešu paradīzes kasēs sākot no 2 Ls, «bilesuparadize.lv».
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu