«Garāžas dueļu» otrās sezonas superfinālā kā pirmie iekļūst «Monkeyrocks»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. novembrī notika pusfināla cīņa, kurā spēkiem mērojās «Animal Stampede» un «Monkeyrocks». Lai arī «Animal Stampede» startēja bez sava līdervokālista, viņiem izdevās vienā raundā uzvarēt un paildzināt cīņu, kura beidzās ar rezultātu 2:1 «Monkeyrocks» labā. Līdz ar to «Monkeyrocks» var sākt gatavoties superfinālam, kas notiks 4. decembrī.

Otrs pusfināls notiks jau šajā piektdienā, 27. novembrī, un tajā tiksies rēzeknieši «New Buzz» un rīdzinieki «Karma». Viņu cīņas muzikālo saturu veidos pašmāju agrīnās rokmūzikas leģendu «Credo», hard rock smagsvaru «Deep Purple» un šokroka mūsdienu pirmrindnieka Merilina Mensona repertuārs. Īpašais vakara viesis — solo ģitārists un ilggadējs «Credo» dalībnieks Armands Alksnis.

www.platforma.lv

R'n'R turpina krāt naudas balvas fondu superfināla uzvarētājam. Šā brīža summa — 606 lati.

www.rocknriga.lv

Ceturtdien, 26. novembrī, beidzot uz R'n'R skatuves spēlēs grupa «Band Versus Music», kuru koncerts jau bija plānots pagājušajā mēnesī, bet dažādu apstākļu dēļ nenotika.

Sestdien, 28. novembrī, sadraudzības koncerta ietvaros notiks grandioza un sensacionāla atgriešanās — pirmo reizi pēc pirmās «Garāžas dueļu» sezonas superfināla R'n'R atkal uzstāsies grupa «Wild» kopā ar draugiem «Blacksmith».

R'n'R atgādina: ieeja uz visiem pasākumiem ir par brīvu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu