Grupa «HMP» piedalās «Rīga Radio» koncertu sesijās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ceturtdienas vakarā, 9. maijā mierīgā atmosfērā, apvienojot roku, elektro un abstrakto mūziku stilus vienuviet, uz Rīga Radio 94,5 fm koncertu sesiju saktuves kāpa grupa «HMP»(How much personalities). Grupai arī drīzumā iznāks sen gaidītais vinila formāta remiksu albums Re-maids, kur tiks apvienoti labākie albūma Mermaids skaņdarbu remiksi.

Rīga Radio koncertu sesijas aizsāka 8. martā, šis bija jau 10. dzīvās mūzikas koncerts, ko radio kausītāji varēja klausīties un vērot tiešraidē un šis kārtas skaitlis bija liktenīgais grupai «HMP».

«Grupa nav jauna, izveidota tālajā 1992. gadā, bet tas nav iemesls stagnēšanai, gluži pretēji, grupa nemitīgi attīsta savu stilu, mūzikas kvalitāti,«tā Aldis Kaņepe komentēja AudioSpektrs intervijas vadītājam Eduardam Beķerim.

Grupai drīzumā tiks izdots albūma Mermaids vinila fomāta remiksu albums Re-maids, kas apvienos labāko skaņdarbu remiksus, kurus konkursa ietvaros izveidojuši tādi dīdžeji kā Dj Monsta (LV), Dj Earabuse (UK), Dj Phonetica (LV) un Dj Oyaarss (LV).

Rīga Radio 94,5 fm koncertu sesijas katru nedēļu piedāvā saviem klausītājiem tiešraidē 94,5 fm viļņos klausīties un savā mājaslapā vērot dzīvās mūzikas šova tiešraidi, kurā 20:00 koncertē kāda no latviešu izcilajām grupām, bet pirms tam 19:00 ar grupu Eduards Beķeris vada interviju.

«Rīga Radio sadarbībā ar tava skaņa koncertu sesijas» atbalsta «Tava Skaņa» un «Venden». Tiešraidi klausīties var 94,5 fm un vērot notiekošo «rigaradio.lv».

«Rīga Radio» 94.5 FM ir jauna, strauji augoša radiostacija, kas tiek raidīta Rīgā un tās tuvākajā apkārtnē. «Rīga Radio» pamatā skan easy-listening formāta mūzika un populāru cilvēku , kā arī profesionāļu veidoti autorraidījumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu