Latvijā viesosies grandiozs soula mūzikas šovs

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Mūzikas festivāls «Live Fest 2013» 30. augustā noslēgsies Jūrmalā ar grandiozu «Sweet Soul Music Revue» šovu, kas radies kā veltījums laikmeta ievērojamākajiem amerikāņu soula mūzikas grandiem, kuri 50-to, 60-to un 70-to gadu laikā, radījuši tādus muzikālus skaņdarbus, kas savu popularitāti nav zaudējuši pat šodien.

Autentiskais un kaislīgais soula mūzikas šovs «Sweet Soul Music Revue» pasaules atzīnību ieguvis ar tādām dziesmām kā «Funny Funny», «Co-Co» un «Little Willy». Tas ir trīs stundu šovs, kura laikā klausītājiem ir iespēja doties neaizmirstamā muzikālā ceļojumā, kura laikā tiek izpildīti hiti no vispasaules soula mūzikas ikonu, tādu kā Džeimsa Brauna (James Brown), Tīnas Tērneres (Tina Turner), Stīvija Vondera (Stevie Wonder), soula mūzikas ģēnija Reja Čārlza (Ray Charles) u.c. mākslinieku repertuāra.

«Sweet Soul Music Revue» sastāvā ir 9 mūziķi un 8 fantastiski vokāli no visas pasaules – Marites Dabasol-Smith no Filipīnām, Jimmy James no Ņujorkas, Derrick Alexander and Laeh Jones no Detroitas, Daniel Stoyanov no Sofijas (Bulgārijas) un dziedātājs, saksafonists Waldo Weathers no Nešvillas, kurš15 gadus pavadījis muzicējot kopā ar soula mūzikas krustēvu Džeimsu Braunu.

Šovasar mūzikas festivāls «Live Fest 2013»3 norisināsies vairākās Latvijas pilsētās un piedāvās žanriski daudzveidīgus mūzikas izpildījumus. 30. jūnijā Dzintaru koncertzālē baudīsim īstu roka koncertu ar latviešu roka leģendām un īpašajiem viesiem no Lielbritānijas grupu «Animals and Friends», bet 17. augustā tiksimies Kuldīgā un baudīsim 70. gadu britu glamrok supergrupas «Slade» sniegumu.

  • Biļetes uz festivala «Live Fest 2013» pasākumiem nopērkamas «bilesuparadize.lv» un «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā.
  • Biļešu cenas no 8-20 Ls.

Mājas lapa: «livefest.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu