Uz «Comedy Club» Jūrmalā ieradīsies Kreigs Deivids

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vēl viens ārzemju viesis ir apstiprinājis savu dalību festivālā «Augstā humora nedēļa», kas veltīts «Comedy Club» desmitgades jubilejai. Jūrmalu apmeklēs pasaulslavenais britu izpildītājs Kreigs Dievids. 

Šis vasaras zvaigznēm bagātākā un aizraujošākā pasākuma viesu vidū būs arī muzikants un tādu populāru kompozīciju kā «7 Days» un «Walking Away» izpildītājs Kreigs Deivids. Nepalaidiet garām!

Jau ar savu pirmo singlu dziedātājs un dziesmu autors Kreigs Deivids kļuva par pašu jaunāko britu muzikantu, kas ierindojies Lielbritānijas hitparādes pirmajā vietā. Nākamie albumi viņu padarīja slavenu visā pasaulē. Deivids ir ierakstījis kopīgus hītus ar Krievijas repa/hiphopa/R’n’B izpildītāju Timati un rokmūzikas leģendu Stingu.

Kreigs Deivids uz Jūrmalu atlidos tieši no Maiami, kur viņš pašlaik dzīvo, un varēs salīdzināt šo divu kūrortpilsētu pludmales. 31. jūlijā – festivāla atklāšanā izklaides kompleksā «Havana Club» mākslinieks apsveiks «Comedy Club» ar jubileju un uzstāsies ar koncertu, kur izpildīs savus slavenos liriskos hītus. 1. augustā Kreigs piedalīsies pirmā vakara koncerta filmēšanā, kur pastāstīs par pludmales modi Maiami un dalīsies iespaidos par Jūrmalu un Latvijas skaistā dzimuma pārstāvēm. Pie viena pārbaudīsim arī mākslinieka humora izjūtu, jo neviens nav atcēlis galveno «Comedy Club» formātu!

Biļešu pasūtīšana:

  • Tālrunis: +371 67105220
  • «bilesuserviss.lv»

Vecuma ierobežojumi: 16+

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu