Gustavo piedāvā pirmo singlu no gaidāmā albuma

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

Latvijas hiphopa mākslinieks Gustavo gatavo pārsteigumu saviem cienītājiem - jaunu studijas albumu ar nosaukumu «3. elpa», portālu «Apollo» informēja mūziķa menedžments.

Dziesmas «Plus/Mīnus» pavadījums radīja ideju tās tekstam. Kompozīcijas ritmika atgādina braukšanu garām stāvošiem objektiem.

«Dziesmas nosaukumam bija vairākas versijas, tomēr paliku pie «Plus/Mīnus». Tas simbolizē pretstatus. Proti, pieņemts, ka plus ir labi, bet mīnus – slikti. Šajā gadījumā plus nozīmē pārlieku pietuvināšanos, gandrīz kā caur lupu. Tas liedz ieraudzīt kopainu. Savukārt mīnus simbolizē attālināšanos, atklājot kopskatu, kurā par situāciju rodas cits viedoklis,» komentē Gustavo.

Precīzs datums albuma «3. elpa» iznākšanai vēl nav zināms, taču Gustavo cītīgi strādā studijā, lai tas tiktu pabeigts un būtu pieejams jau pavasarī. Konceptuāli albums atšķirsies gan no pirmās («Beidzot»), gan otrās plates («Pa pāris pantiem/Viesības viesnīcā»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu