Raimondam Paulam dzimšanas dienā Zelta disks par Šomases un Moiseja albumu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Raimonds Pauls savā dzimšanas dienā saņēmis kārtējo tautas mīlestības apliecinājumu un atzinību savam talantam – svētku dienas rītā «Mikrofona ieraksti» sirsnīgā gaisotnē Latvijas Radio studijā viņam pasniedza Zelta disku par albuma «Pasaule ir skaista» pārdošanas panākumiem (pārdots vairāk nekā 5000 eksemplāru).

Albums «Pasaule ir skaista» izdots 2007. gadā un tajā iekļautas Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem Lienes Šomases un Jāņa Moiseja izpildījumā. Reizē ar Maestro Zelta disku saņēma arī abi dziedātāji un tekstu autors, turklāt Liene Šomase komponistam nodeva uzaicinājumu uz savu pirmo lielo solokoncertu, kas februāra sākumā notiks Kongresu namā.

«Raimonda Paula mūzika latviešiem jau daudzus gadu desmitus ir prieka un spēka avots,» saka «Mikrofona ierakstu» valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve. «Esam ļoti priecīgi, ka mums bija šī iespēja tieši Maestro svētku reizē atgādināt, cik daudz viņa dziesmas cilvēkiem nozīmē.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu