Ieva Kerēvica un Madonas Zaļais Meža koris piedāvā pirmo singlu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Madonas Zaļā kora izpildījumā dziesma ieguvusi pilnīgi jaunu skanējumu un noskaņu. Dziesmas jauno aranžējumu veidojusi Ieva Kerēvica kopā ar kora un pavadošās grupas radošo kolektīvu.

Strādājot pie debijas albuma ieraksta, nolemts, ka tieši šī dziesma ļoti labi izsaka kora būtību – tā ir gan «zaļa», gan muzikāli bagāta un sniedz klausītājiem skaidru vēstījumu.

Dziesmas «Svētelis» versija tapusi jau pēc televīzijas šova «Koru kari» noslēguma, tāpēc daudziem klausītājiem tā būs jaunums. Dziesmu koris izpilda arī Latvijas turnejas koncertos, kas veidoti kā īpašs uzvedums, kurā mūziku papildina gan horeogrāfija, gan sižets.

Visos koncertos koris uzstājas «dzīvajā» izpildījumā, turklāt kolektīvu pavada profesionālu mūziķu grupa, tādejādi koncertu apmeklētājiem piedāvājot pilnvērtīgu muzikālu baudījumu.

Tuvākie kora koncerti notiks 21. janvārī Cēsīs, 23. janvārī Liepājā, 29. janvārī Baložos, 18. februārī Gulbenē, 19. februārī Ogrē, 21. februārī Ērgļos, 26. februārī Siguldā un 28. februārī Kuldīgā.

Tūres turpinājumā martā un aprīlī Madonas Zaļais koris viesosies arī Jelgavā, Krustpilī, Viesītē, Kazdangā, Ventspilī, Bauskā, Brocēnos, Slampē, Variņos, Lizumā, Preiļos,Mārupē,Cesvainē, Līvānos, Lubānā, Ādažos un Salaspilī.

Madonas kora Latvijas koncertturneja tiek organizēta sadarbībā ar «Igo mūzikas menedžmentu» un «Antenu». Biļetes uz kora koncertiem iespējams iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un koncertu norises vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu