Tuvojas Harija Ozola un Santas Zapackas jubilejas koncerts

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc nepilna mēneša, 7. februārī Valmieras Kultūras centrā ar piecu gadu jubilejas koncertprogrammu viesosies Santa Zapacka, Harijs Ozols un Didzis Rijnieks.

Koncertprogramma, kas tapusi jubilejas gadā, būs atšķirīga no iepriekšējām. Tā veidota, ieskatoties padarītajā, kā arī sniedzot klausītāju vērtējumam pavisam jaunas un nedzirdētas dziesmas. Programma būs ritmiska un viegla, lai klātesošie varētu atpūsties un atslēgties no ikdienas rūpēm. Koncertā skanēs arī Harija Ozola dziesmas no jaunākā albuma «No vienas puses pie otras».

Harijs Ozols un Santa Zapacka kopīgi iedziedājuši jau trīs albumus – «Pasaules vējos», «Aiz vārdiem» un «No vienas puses pie otras». Jāpiebilst, ka albumi «Pasaules vējos» un «Aiz vārdiem» 2006. un 2007.gadā nominēti Mūzikas ierakstu gada balvai kā attiecīgā gada labākais šlāgeralbums. Abi dziedātāji vairākus gadus veiksmīgi piedalās Latvijas Šlāgeraptaujā, ieņemot vietas pirmajā desmitniekā.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Valmieras Kultūras centra kasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu