Gacho ieskandinās «Gati Irbi» «Dīvānvakarā»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo trešdien, 25. novembrī, plkst: 18.00, Vecrīgā, mūzikas veikalā «Randoms» «Dīvānvakars» * ietvaros, hip hop mūziķis Gačo ar nule iznākušo albumu «Gatis Irbe». Astoņu gadu garumā gaidītais hiphopera Gacho albums «Gatis Irbe» beidzot ir izdots.

Albums ir biogrāfisks un kā uzsver pats mākslinieks – viņš tajā centies atturēties no visa veida negācijām, kuras tik bieži ir sastopamas hiphopa daiļradē.

Relīzē atrodami 18 skaņdarbi, kuru tapšanā ir piedalījušies dažādi viesmākslinieki, tostarp patlaban populārākais Skandināvijas hiphopa izpildītājs Adam Tensta no Zviedrijas.

Gacho uzsāka savu skatuves darbību 1999.gadā. Pirms tam bijis viens oficiāls minialbums, kā arī 2005.gadā ierakstīts, taču tā arī oficiāli neizlaists, albums «Privātais Radio».

30.oktobrī savu rotāciju uzsāka albuma pirmais singls «Mirklis», kas ierakstīts kopā ar Jāni Stībeli.

* «Randoms Dīvānvakars» – tā ir iespēja satikt mūziķus dzīvē, sarunas tuvumā, bez žoga un barjeras, stereotipu lauzīšana, jautājumi un atbildes, noklusētā patiesība, mirklis mūzikas, autogrāfs kolekcijai un tā sajūta, ko nevar lejupielādēt!- Daži no iepriekš dīvānotajiem mūziķiem – «Astro’n’out», Igo, «Linga», «Dzelzs Vilks», «Alis P», «SPB», Uldis Rudaks, «Invasion», «Bedwetters» (Ee), u.c.- notiek jau 4 gadus un tie ir atjaunota vecā, labā «Randoms» tradīcija no veikala pirmsākumiem deviņdesmitajos, kad tanī norisinājās preses konferences un albumu prezentācijas vietējiem un ārzemnieku «grandiem» – «Prāta Vētrai», «East 17», Igo, «Jumpravai», u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu