Neatkarīgais mūzikas festivāls «Zvērā 009» vairs nav aiz kalniem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūlija nogale Saldus rajona, Zirņu pagasta «Dzilnās» jau ceturto reizi tiks veltīta aktīvai atpūtai un dažādas mūzikas baudīšanai.

Festivāla datumi ir 24. un 25. jūlijs, taču vieta apmeklētājiem atvērta jau kopš 23.jūlija, lai var kārtīgi paspēt iejusties atmosfērā, bet uzturēties Zvēra pļavās var līdz pat svētdienas vakaram.

Spēlēs gandrīz 50 dažādu stilu (hc/punk/metal/ska/rock) grupu no 14 valstīm (!) uz divām skatuvēm; un dažādus stilus pārstāvoši dīdžeji uz elektroniskās skatuves, disko placī, industrijā un čilautā rūpēsies par to, lai nevienam nebūtu garlaicīgi.

ŠEIT

Aktīvākajiem «zvēriem» būs iespēja izmēģināt spēkus futbola turnīrā, piedalīties BMX sacensībās, paskeitot minirampā vai vienkārši uzspēlēt volejbolu.Neizpaliks arī krišnaītu nometne «Austrumu Kalns», kas ļaus paciemoties austrumu pasaulē un nobaudīt veģetāro virtuvi.

Biļetes varēs iegādāties pie festivāla ieejas par 15 Ls uz abām dienām.

Festivāla norises vieta atrodas ap 3km no Rīgas-Liepājas šosejas netālu no Zirņu ciema (ap 15km no Saldus uz Liepājas pusi).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu