Cūkmens novēl veiksmi «Eirovīzijas» finālistiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Lai arī Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases žūrija lēma, ka Cūkmena dziesma «Antidraza» nebūs starp tām desmit fināla dziesmām, kas cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, Cūkmens par to nav īpaši saskumis un no sirds novēl veiksmi visiem konkursa dalībniekiem. Tīru mežu aizstāvis aicina mūziķus, kas pārstāvēs mūsu valsti Norvēģijā, pievienoties Cūkmena misijai – nemēslot mežā un rūpēties par tīru dabu – un nest šo vēstījumu visai pasaulei.

«Vēlu, lai ikviens ieklausītos manas dziesmas vārdos un saprastu tās patieso ideju – vērst uzmanību nekārtībai, drazām un plastmasas pudelēm, kas krājas mums visapkārt. Esmu pārliecināts, ka arī Latvijas mūziķiem, kas kāps uz Eirovīzijas skatuves, izdosies turpināt manu aizsākto ideju un aicināt cilvēkus saprast, kāda milzīga bagātība ir tīra daba un meži,» norāda Cūkmens.

Ziņa par to, ka arī Cūkmens iesniedzis savu dziesmu Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālajai atlasei, nonāca ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu mediju uzmanības lokā. Par Cūkmena dziesmu «Antidraza» atzinīgi rakstīja Maskavā, Sanktpēterburgā, Kijevā un pat Murmanskā. Tāpat Cūkmens sniedzis interviju starptautiskajai ziņu aģentūrai BBC Anglijā un komentējis viņa centienus vērst visas pasaules iedzīvotāju uzmanību arvien aktuālajai atkritumu problēmai un mudināt tos aktīvi rūpēties par dabu.

Tīru mežu aizstāvis ir gandarīts, ka vairāk nekā 14 tūkstoši iedzīvotāju, pēc rozā varoņa veiktās aptaujas datiem, atbalsta viņa sūtību nemēslot mežā un pozitīvi vērtē arī muzikālo izpausmi. Cūkmena aptaujā piedalījās gandrīz 38 tūkstoši respondentu, un, kā liecina tās rezultāti, 36% no aptaujātajiem norādījuši, ka atbalsta Cūkmena misiju un kopā ar viņu aicina cilvēkus nemēslot mežā. Lai arī gandrīz puse respondentu atzinuši, ka dziesmu „Antidraza” vēl nav dzirdējuši, viņi pozitīvi vērtē Cūkmena ideju ar dziesmas palīdzību aicināt ne tikai Latvijas, bet arī visas Eiropas iedzīvotājus saudzēt dabu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu