Melomāni visvairāk vēlas grupas «ABBA» atkalapvienošanos

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Interneta vietne «Gigwise.com» aptaujājusi savus apmeklētājus par to, kuras grupas atkalapvienošanos viņi visvairāk vēlētos. Pirmo vietu mūzikas fanu cerībās ieņem leģendārais zviedru kvartets «ABBA», kas beidza pastāvēt 1982. gadā.

Otrajā vietā iekļuvusi britu grupa «The Smiths».

Mūzikas mīļotāji labprāt vēlētos redzēt Robija Viljamsa atgriešanos grupā «Take That» - šis sapnis iekļuvis topa trešajā vietā. Šī arī ir vienīgā grupa topa desmitniekā, kuras dalībnieki paziņojuši par kopīgu uzstāšanos 2009. gadā. Pilnīgi iespējams, ka «Take That» kopīgi ar Robiju Viljamsu kļūs par Glāstonberijas festivāla galvenajiem māksliniekiem.

Vēl «Gigwise» lasītāju topā iekļuvušas tādas grupas, kā «The Stone Roses», «Pink Floyd», «Talking Heads», «The Faces», Džordža Maikla bijusī grupa «Wham!», «Jackson Five», kurā savu karjeru uzsāka Maikls Džeksons, kā arī mūzikas fanu sapnis par «Guns N'Roses» un ģitārista Sleša atkalapvienošanos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu