Uz «Sapņu fabrikas» skatuves kāps 12 lieliski «Chippendales» puiši

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par patīkami nemainīgu tradīciju kļuvusi pasaulē iekārojamāko dejotāju viesošanās Rīgā. Arī šis gads nebūs izņēmums — 29. septembrī uz «Sapņu fabrikas» skatuves ar jaunu programmu kāps 12 lieliski «Chippendales» puiši no Lasvegasas!

«Chippendales» šovs nav tikai labi trenētu vīriešu izģērbšanās, skanot ritmiskai mūzikai. Viņu uzstāšanās ir krāšņa, kaisles un enerģijas pārpilna, to skatoties, ikvienai šova apmeklētājai aizraujas elpa un sirds pulsē straujāk. «Chippendales» dara visu, lai katra sieviete dotos mājās apmierināta par brīnišķīgi pavadīto vakaru.

12 trupas dalībnieki ir ļoti dažādi — gluži kā šokolādes konfektes asorti kārbā, tādēļ acij un sirdij tīkamu vīrieša tipu «Chippendales» puišu vidū atradīs pat visizvēlīgākā šova apmeklētāja, un vakara noslēgumā ar savu favorītu varēs arī nofotografēties.

«Chippendales» trupā, veicot stingru atlasi, vienmēr tikuši pieņemti tikai labākie no labākajiem. Uzkarsētās publikas spiedzienu uzmundrināti, viņi dejo, lieliski dzied, izspēlē erotikas piesātinātas ainiņas un nereti uzaicina uz skatuves arī kādu no sajūsminātajām skatītājām. Nevainojami ķermeņi, līdz sīkākajai niansei izstrādātas kustības, iekvēlinoša mūzika, pieticīgi tērpi un simtprocentīga vīrišķība — tas viss sagaida skatītājas arī «Chippendales» jaunās — 2009. gada — tūres šovos.

Iepazīstināt ar «Chippendales» puišiem vairs nav vajadzības, jo tas joprojām ir pasaulē populārākais zīmols sieviešu izklaides industrijas jomā un jau 31. (!) gadu miljoniem aizrautībā mirdzošu acu vēro viņu uzstāšanos visā pasaulē. Gan Amerikā, gan Eiropā un pat Āfrikā viņu šovs vienmēr sagaidīts ar ovācijām un sajūsmu. Arī Latvija nav izņēmums — par to vēlreiz varēsim pārliecināties 29. septembra vakarā «Sapņu fabrikā».

Biļetes uz «Chippendales» šovu jau nopērkamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu