Mika izdod albumu «The Boy Who Knew Too Much»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu popmūzikas fenomens Mika nācis klajā ar savu otro studijas albumu «The Boy Who Knew Too Much», kas izdots «Universal Music» apgādā un no septembra beigām pieejams arī Latvijā.

Albuma pirmais singls «We Are Golden» klajā nāca augustā, un tam remiksus veidojis Kalvins Hariss, Mirwais un Don Diablo. Videoklipu režisējis atzītais zviedru režisors Jūnass Akerlunds. Dziesmā dzirdams Andraé Crouch gospeļu koris, kas sadarbojies arī ar Madonnu dziesmā «Like a Prayer».

Albums tapis pēdējo divu gadu laikā Londonā un Losandželosā. Kā viesmākslinieki tā tapšanā piedalījušies: leģendārā džeza grupa «The Seawind Horns» (dzirdama Džeksona hitā «Thriller»), angļu dziedātāja Imodžena Hīpa, kanādiešu vijolnieks Ouens Palets no apvienības «Final Fantasy» (piedalījies «Arcade Fire» tūrē) un Stjuarts Praiss.

Albumā «The Boy Who Knew Too Much» dzirdamas ietekmes no 80. un 90. gadu popmūzikas albumiem, 20. gadsimta pirmās puses komponista Kurta Vaila daiļraides, 50. gadu dziedātājas Petijas Peidžas un 70.gadu dziedātāja Harija Nilsona repertuāra.

«Jaunajā albumā gribēju atgriezties laikā, kad man bija 17, 18 gadu,» albuma noskaņu raksturo Mika.

Albuma vāku, līdzīgi kā Mikas debijas albumam, dziedātājs radījis kopā ar savu māsu, iedvesmojoties no pagājušā gadsimta bērnu grāmatām.

Albums «The Boy Who Knew Too Much» pieejams arī 2CD versijā, kurā iekļautas dziesmas no koncerta Londonas teātrī «Sadler’s Wells».

2010. gada martā un aprīlī Mika dosies koncerttūrē pa Rietumeiropu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu