Merilina Mensona koncerts jau šajā nedēļas nogalē

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fbi.lv

Koncertaģentūra «FBI» informē: jau svētdien, 15. novembrī, «Arēnā «Rīga»» ar provokatīvu priekšnesumu uzstāsies un koncerta apmeklētājus kārtīgi «izpurinās» skandalozais rokmūziķis Merilins Mensons, kurš mīl šokēt skatītājus ne vien ar oriģināliem dziesmu tekstiem, bet arī ar ālēšanos uz skatuves.

Mensons ar grupu Latvijā ieradīsies pasaules turnejas ietvaros, popularizējot savu jaunāko darbu — albumu «The High End of Low». Šis būs mūziķu vienīgais priekšnesums Baltijā, un tas nozīmē, ka apmeklētājus sagaida īpaši skaļa un dusmīga izrāde. «Tā, lai mani šeit vēl ilgi atcerētos!» sola Merilins Mensons.

Koncerta rīkotāji informē, ka «Arēnas «Rīga»» durvis Merilina Mensona koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas no plkst. 18.00. Pirms Mensona uzstāšanās uz skatuves plkst. 19.30 kāps koncerta īpašie viesi — britu rokgrupa «Esoterica».

www.ticketpro.lv

www.lmt.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu