Pazīstami mūziķi – bijušie «Jūras akmentiņi» – satiksies koncertā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šonedēļ 15 pastāvēšanas gadus svin Ventspils bērnu popgrupa Jūras akmentiņi, kur savas muzikālās gaitas uzsākuši vairāki Latvijas šovbiznesā zināmi mākslinieki.

Pirmajā bērnu popgrupas sastāvā 1995. gadā bija Marta Kukarāne, Līva Bondare un Kristians Korns. Marta Kukarāne ir pazīstama kā šovu «Fabrikas Muzikālais teātris» un «Zvaigžņu lietus» dalībniece, Laura Reinika bekvokāliste, kura pērn kļuvusi par grupas «Finx» solisti. Līva Bondare bijusi grupas «C-Stones» dalībniece, TV raidījumu «SeMS» un «Lielais jautājums» vadītaja, bet patlaban vada bērnu popgrupu «Rīgas akmentiņi». Savukārt Kristians Korns bijis grupas «C-Stones» dalībnieks, bet patlaban ir rokgrupas grupas «Superhuman» līderis. Tieši no «Jūras akmentiņiem» izauga «C-Stones» – grupa, kura gan vairs nepastāv.

Pāris gadus vēlāk grupai pievienojās Kaspars Antess, kurš vēlāk kļuva par žurnāla «Rīgas Viļņi» galveno redaktoru, bet pēc piedalīšanās TV šovā «Zvaigžņu lietus» uzsāka savu solokarjeru, šogad pēc dziesmas «Neskaties atpakaļ» panākumiem LTV Šlāgeraptaujā un Latvijas Radio 2 Antess uzsācis koncertdarbību un kopā ar tekstu autoru Guntaru Raču turpina rakstīt jaunas dziesmas debijas albumam.

Bet joprojām popgrupas «Jūras akmentiņi» sastāvā dzied viens no šā brīža Latvijas popmūzikas jaunajiem talantiem Roberts Pētersons, kura dziesma «Cīrulis» ieguvusi radioklausītāju atzinību. Puisim ir tikai 15 gadu, bet viņš jau ir paspējis sadarboties ar maestro Raimondu Paulu un iedziedāt duetu ar Andri Ērgli.

14. maijā, pulksten 18.30 Ventspils kultūras centrā bijušie un esošie «Jūras akmentiņi» satiksies grandiozā jubilejas koncertā Ventspilī – mājās. Bērnu popgrupas dalībnieki sola pārsteigt ne vien ar dziedāšanu, bet arī ar instrumentu spēli, savukārt īpašus priekšnesumus koncertam ir sagatavojuši kādreizējie «akmentiņi» Kaspara Antess, Marta Kukarāne un Līva Bondare, kā arī bērnu popgrupas draugi «Rīgas akmentiņi». Koncerts ir bezmaksas, tāpēc laipni aicināts ikviens!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu