Nācis klajā Raimonda Paula albums «Tres Aquas»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas vecākā komercbanka — Trasta komercbanka — savu 20 gadu jubilejas pasākumu sezonu noslēdz ar Raimonda Paula mūzikas albuma «Tres Aquas» izdošanu, kura prezentācijas koncerts notiks šā gada 7. decembrī Latvijas Nacionālajā operā.

«Tres Aquas» («Treji ūdeņi») ir komponista Raimonda Paula sen lolots sapnis, kurš devis jaunu elpu latviešu tautas mūzikai. Jaunajā instrumentālās mūzikas albumā apkopotas 14 Maestro aranžētās latviešu tautasdziesmas, kuras bagātina mūsdienīgs stīgu orķestra skanējums un brazīliešu perkusiju krāsas. Kopā ar Maestro albumu ierakstījuši pieredzes bagāti un starptautisku atzinību guvuši džeza mūziķi — Māris Briežkalns, Andrejs Orlovs, brazīliešu perkusionists Tiago Loejs un Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra stīgu instrumentu grupa Raimonda Ozola vadībā.

Albums «Tres Aquas» būs pieejams klausītājiem jau šā gada decembrī.

7. decembrī Latvijas Nacionālajā operā notiks īpašs koncerts, kurā Raimonds Pauls iepazīstinās ar diviem saviem jaunākajiem muzikālajiem projektiem. Koncerta intriga ir uzreiz divi pirmatskaņojumi — klausītāju vērtējumam tiks nodoti tikko iznākušā jaunā albuma «Tres Aquas» skaņdarbi un Maestro dziesmu cikls ar Jevgēņija Jevtušenko vārdiem Intara Busuļa izpildījumā. Turklāt visiem koncerta apmeklētājiem būs vienreizēja iespēja muzicēt kopā ar Maestro un džeza māksliniekiem. Kā tas notiks, tas lai pagaidām paliek noslēpums.

Albumā iekļautās dziesmas:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu