«Borowa Mc» izsludina Latgales koncerttūri

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latgaliešu mūzikas grupa «Borowa Mc», sveicot skolēnus un studentus jaunajā mācību gadā, izsludina Latgales koncertu tūres vietas un datumus — septembra otrajā pusē kopumā paredzēti četri koncerti Latgalē.

Koncertos grupa izpildīs jau zināmas un populāras dziesmas no trim albumiem un iepazīstinās klausītājus ar jaunākās dziesmas «Bez Tevis» koncerta versiju. «Borowa Mc» sniegs četrus enerģiskus un sirsnīgus koncertus visu vecumu apmeklētājiem Krāslavā (18. septembrī), Kārsavā (19. septembrī), Preiļos (25. septembrī) un Varakļānos (26. septembrī). Koncerti notiks kultūras un tautas namos, ieeja no plkst. 21.00. Biļetes nopērkamas koncertu norises vietās, iepriekšpārdošanā — lētāk. Īpašas atlaides, pērkot biļetes iepriekšpārdošanā grupās, un katram 20. biļetes pircējam dāvana — «Borowa Mc» pēdējā albuma «Ui, lobs!» CD.

Populārā latgaliešu grupa koncertus sniegs pilnā sastāvā, kurā ietilpst: Aigars Runčis, Ingars Gusāns, Guntra Kuzmina, Gints Stankevičs un Raitis Aukšmuksts — pieredzējuši un profesionāli mūziķi.

Nododot klausītājiem dziesmu «Bez Tevis», «Borowa Mc» kopā ar interneta portālu «draugiem.lv», «Apollo», «Platforma», «Radio SWH» un LNT sāka akciju «Sirsnības mēnesis», kuras laikā ikviens aicināts iesūtīt darbus, kas tapuši mīlestības pilnos brīžos, — dzeju, dziesmas, vēstules, stāstus un fotomirkļus.

www.borowa.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu