Humora atvasarā «Baltie Lāči» piedāvā «Dziedošos gaiļus»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar lielu skatītāju atsaucību ieguva Radošās Apvienības «Meistaru Teātris» veidotais brīvdabas koncertuzvedums «Humora vasara», kurā piedalījās populāri Latvijas humoristi un dziedātāji, kopā radot atraktīvu humora šovu.

Tagad, rudenī, iecerēts apkopot labāko no vasaras uzveduma un, piesaistot jaunus māksliniekus, veidot «Humora atvasaru». Šajā programmā skatītāji no jauna varēs tikties ar Andri Baltaci un grupu «Baltie Lāči», kuri skatītājiem prezentēs jaunu humoristisku programmu «Čan gall», kas latviskā tulkojumā no franču valodas nozīmējot «Dziedoši gaiļi». Programmā piedalās par «Balto Lāci» kļuvušais francūzis Nikolā Roldāns.

Mākslinieki sagatavojuši asprātīgus, muzikālus jokus un dziesmu parodijas, kuras atklāj Latgales ciešo saistību ar Franciju. Atvasaras koncertuzvedumam pievienojas arī aktrise Indra Burkovska, kura dos iespēju tikties ar Krievijas estrādes zvaigzni Allu Borisovnu vēl nedzirdētās, bet iemīļotās dziesmās, kā arī sagatavojusi humoristiskas miniatūras. Aktrise Zane Daudziņa «Humora atvasaras» Laimes Kalns-Kalniņš tēlā skatītājiem sūtīs sviecienus no Losandželosas, kā arī piedāvās atraktīvas parodijas par sabiedrībā atpazīstamām valsts amatpersonām. «Humora atvasaras» ietvaros skatītājus turpinās iepriecinās Vēlējumu koncerts «Daudz naudas!», kuru vadīs iemīļotās dāmas Skaidrīte un Mildiņa (Jānis Jarāns un Dainis Porgants), nododot dažādus atraktīvus sveicienus no sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem.

Koncertuzvedums «Humora atvasara» notiks 20. septembrī Rīgā VEF Kultūras pilī, 24.septembrī Liepājas Olimpiskajā Centrā, 27.septembrī Valmieā un 3.oktobrī Tukumā. Biļetes var iegādāties «Biļsešu Paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu