Piedalies konkursā un baudi latviešu populārās mūzikas koncertu Jūrmalā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Piedalies konkursā un laimē biļetes uz latviešu populārās mūzikas koncertu «Skani ar mani!», kurā piedalīsies solisti Žoržs Siksna, Adrians Kukuvass, Viktors Lapčenoks, Uģis Roze un aktieris Jānis Skanis. Koncerts notiks 3. jūnijā, plkst. 19.00 Dzintaru koncertzālē, Jūrmalā.

  • Konkurss noslēgsies 27. maijā, kad arī tiks izlozēti un paziņoti 5 laimīgie, kas saņems ielūgumu divām personām uz koncertu Dzintaros. Uzvarētājus par balvas saņemšanu informēsim pa konkursa anketā norādīto e-pastu - tāpēc, lūdzu, esiet vērīgi!

Mākslinieki par pasākumu:

Šis pasākums būs viens no Dzintaru koncertzāles koncertsezonas 113 atklāšanas koncertiem. «Jau kopš 2006. gada katru gadu mēs organizējam latviešu populārās mūzikas koncertus Dzintaru koncertzālē, un par tradīciju kļuvis rīkot šos pasākumus tieši jūnija sākumā. Pirmais koncerts «Skani ar mani!» notika pagājušajā vasarā, un tā beigās publika pieprasīja no māksliniekiem turpinājumu. Un, lūk - turpinājums būs 3. jūnijā plkst. 19.00,» informēja koncerta rīkotājas - biedrības «V.S. RELAMI» - producente Nora Kukuvasa, piebilstot, ka pasākumu atbalsta Jūrmalas pilsētas dome un Dzintaru koncertzāle.

«Ir forši nākt uz koncertu, zinot, ka varēsi izdziedāties no sirds - tāda fantastiska kopības sajūta skatītājiem vienam ar otru un skatītājiem ar māksliniekiem. Tik tiešām - savstarpēja saikne, uzticēšanās un kopdziedāšana. Tā bija pērn, un tā būs šogad - skanēs pašas labākās Imanta Kalniņa, Raimonda Paula un Adriana Kukuvasa dziesmas. Koncertā būs dzirdamas tādas populāras melodijas kā «Saules vārdi», «Rīta serenāde», «Uzdāvini», «Atgriežoties», «Septītās debesis», «Nīca», «Lūgums», «Krīt sniegi», «Piezvani man», «Vālodzīte», «Muļķe sirds», «Genoveva» un citas. Skatītājus noteikti sagaida emociju pilni pārsteigumi un improvizācijas, par kurām parūpēsies Latvijas vadošie vieglās mūzikas vecmeistari,» uzsvēra koncerta «Skani ar mani!» konferansjē Latvijas Nacionālā teātra aktieris Jānis Skanis.

Vienu pārsteigumu var atklāt jau tagad: vokālistu dziesmas papildinās Jelgavas Tirkīza zilais koris, kas noteikti ienesīs jaunas vēsmas un nianses koncerta skanējumā un gaisotnē.

Daloties iespaidos koncerta izpildītāju vārdā, Adrians Kukuvass stāsta: «Radot projektu «Skani ar mani!», bija doma, lai Latvijas estrādes mūzikas vecmeistari varētu dziedāt tieši to, kas viņiem visvairāk patīk. Protams, tās ir populāras, pazīstamas dziesmas. Projektā piedalās divi Raimonda Paula dziesmu izpildītāji (Žoržs Siksna un Viktors Lapčenoks), kā arī divi Imanta Kalniņa dziesmu izpildītāji (es un Uģis Roze). Vienā koncertā sastopas divi Latvijas vieglās mūzikas giganti, un skatītājiem tas patiešām iet pie sirds. Garlaicīgi nav nevienā brīdī. Strauji mainās izpildītāji, dziesmas, kompozīciju stili un raksturi. Visu to ļoti skaisti savieno Jānis Skanis.

Esam lieliskā formā. Labprāt četratā tiekamies un sadarbojamies, lai sniegtu tādu īstu solistu koncertu. Mēs vienmēr esam bijuši interesanti gan vecajai paaudzei, gan jauniešiem - tas redzams pēc publikas, kas apmeklē mūsu koncertus. Vārdu sakot, visi tiek aicināti baudīt skaistus mirkļus un atcerēties iemīļotās melodijas.»

«SKANI AR MANI» – 03.06.2010., plkst.19.00,Jūrmalā Dzintaru koncertzālē (Turaidas iela 1, Jūrmala) Biļetes: «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā vai «bilesuserviss.lv» Cena: sākot no 4.5 Ls Info: tel. 67371333, «vokals.lv».

Uz tikšanos 3.jūnijā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu