Londonas mūzikas industrijas dinozauri viesojas Latvijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien 12. novembrī mācību centra «Linkturs» birojā - Tērbatas ielā 5-3, 2. stāvā pulksten 17.00 durvis vērs Londonas Tech Music School pārstāvji, kas izlolojuši nevienu vien pasaules mūzikas leģendu.

Tādi pasaules mūzikas ikonu vārdi kā Madonna, Selīna Diona, Enrike Iglesiass, Leona Luisa, «Pink Floyd», Džordžs Maikls, Pīters Gebriels, «Radiohead», Gerijs Mūrs, Kailija Minoga, Meraija Kerija, «Westlife», Kreigs Deivids, Rikijs Mārtins, Ronan Kītings un daudzi citi komentārus vairs neprasa.

Šo pasaules slavu guvušo šovbiznesa korifeju sastāvos ir spēlējuši mūziķi, kas savas muzikālās izglītības gaitas uzsākuši tieši Londonā – Tech Music School, kuras pamatmērķis ir sagatavot jauniešus praktiskam darbam pasaules mūzikas industrijā.

Tech Music School pagājušajā gadā aizsāka sadarbību ar Latvijas Mūzikas kanālu, savukārt pateicoties sadarbībai ar «Radio SWH» un Zigmaru Liepiņu uz Londonu studēt devās viena no Latvijas mūzikas jaunās elpas pārstāvēm – dziedātāja Nicol, kura šobrīd veiksmīgi turpina sevi attīstīt Londonā un, kā zināms, šogad startēja arī lielākajā televīzijas dziedāšanas konkursā un šovā vienlaicīgi visā Eiropā - «X-Factor».

Piemēram, «X-Factor» uzvarētāja Leona Luisa šobrīd jau ir sasniegusi popularitāti visā pasaulē un ar savu debijas albumu «Spirit» kļuvusi par jebkad visātrāk pārdotako debiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu