Miks Dukurs koncertēs «Sunny Melody»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā ierasts, nedēļas vidum īpaši pieskaņotu mūziku arī šonedēļ apmeklētājiem spēlēs DJ Dace Volfa. Nāciet uz mūzikas bāru 16.septmebrī 20.00.

Savukārt, piektdien, 18.septembrī 21.00 koncertu sniegs Miks Dukurs, kurš šobrīd kopā ar ģimeni piedalās LNT šovā Dziedošās ģimenes. Mākslinieks jau agrā bērnībā uzturējies mūziķu sabiedrībā – tēvs ir basģitārists Edijs Dukurs, kurš spēlējis vairākās grupās, un ir arī dziesmu autors. Jau no mazotnes Mikam Dukuram mūzika interesēja vairāk par mācībām. Bērnībā viņš sapņoja kļūt tik slavens kā Elviss Preslijs. Vidusskolas laikā nodibināja grupu ar nosaukumu «Pent-in Dreams». Taču nesen uzsāka solo karjeru. Piedalījās arī kopā ar Arni Medni muzikālajā šovā «Koru kari». Kā arī ņēmis dalību vienā no Latvijas TV projektiem «Hello Jurmala». Viņš ir vairāku konkursu laureāts un arī pats raksta dziesmas.

Ieejas maksa – trešdien 2,99 (pērkot kokteili bezmaksas), piektdien Ls 5, dāvanā glāze dzirkstošā vīna.

Aicinām izmantot iespēju rezervēt galdiņu par Ls 25, kurā ietilpst sēdvietas līdz piecām personām, šampanietis un uzkodas.

Biļetes varat iegādāties «Biļešu Servisa» kasēs, restorānā «Sunny» vai mūzikas bārā pirms koncerta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu