Rudens sezona muzikālajā restorānā «Fīlings»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kad vējš uz ielām stindzina, lietus nerimstas un viss apkārt kļuvis pelēks un drūms, mēs piedāvājam mūziku, kas sasilda sirdis.

Rudens ir īstais laiks, lai ieklausītos, kādā tonī dzied vējš, kur la minorā nokrīt lapa un kādā ritmā soļi ved uz Vecrīgas sirdi — Doma laukumu, kur ik vakaru rast pārsteidzošu sajūtu — sajūtu, kas aicina atgriezties arī rīt. Atgriezties, lai ieklausītos rudens blūzā, aizmirstos funk ritmos, apcerīgi malkotu vīnu, baudot klaviermūziku un dejotu līdz rītam ar rock’n’roll.

Rudens sezonā «Fīlings» ar lepnumu piedāvā Latvijas labākos blūza, rock'n'roll, rocabilly un funk mūziķus — gan klausītāju mīlestību jau ieguvušos brendus, gan pavisam jaunus projektus, kas apvienojuši žanra profesionāļus.

«Fīlings» piedzīvojis arī atsvaidzinošas pārmaiņas interjerā, joprojām saglabājot savu unikālo muzikālo atmosfēru.

Jau no 13. oktobra ikgadējo rudens un ziemas sezonu sāk duets «Karakums» ar visiem zināmajām dziesmām no populārām krievu kinofilmām. Turpinot tradīciju, katru otro otrdienu viņus no plkst. 20.00 varēsiet satikt «Fīlingā».

No 14. oktobra muzikālajā restorānā «Fīlings» savu darbību atsāk projekts «Green Petroleum Funk», kurus turpmāk «Fīlinga» viesmīlīgajās telpās varēs dzirdēt katru trešdienu no plkst. 20.00. Šajā projektā apvienojušies daudzi sabiedrībā pazīstami mūziķi. Sastāvs: Gints Pabērzs (ten sax) — «Time After Time», «Sweet Waterz», «M. Briežkalna 4tet» u. c., Uldis Ziediņs (trombone) — «Keksi», «Remix» u. c., Madars Kalnins (rhodes piano) — «Riga Groove 4tet», «Sky Groove», Andrejs Jevsjukovs (guit.) — «Jam Orchestra», «ex DAO», «Solo», Norberts Skraucis (bass) — «Riga Groove 4tet», Martins Linde (drums) — «Time After Time», «Sweet Waterz», «Rhythm Community» u. c.

Repertuārs: oriģināli, īpaši «GPF» rakstīti skaņdarbi, kuru autori ir kolektīva mūziķi A. Jevsjukovs (guit.) un M. Kalniņš (keyb.), kā arī daudz pasaulē zināmi funk music grāvēji no James Brown, «Wild Cherry», Nils Lundgren, Rodney Jones, «BWB», Billy Cobham, George Duke, George Benson…

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu