Labdarības koncerts «No drauga draugam»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Katru dienu mēs izdzīvojam vienkārši un pašsaprotami, darot savus darbus — tiekamies ar draugiem, kas mums ir blakus, kā arī ar mūsu ģimenēm. Šīs ir tikai dažas lietas, kuras mēs uzskatām par ikdienišķām, taču ne jau katram tās lemts piedzīvot pilnvērtīgi. Tieši tāpēc jau ceturto reizi tiek rīkota labdarības akcija «No drauga draugam», lai palīdzētu bērniem un cilvēkiem, kuriem dzīvē nav veicies kā mums.

«TāTāTā», «PeR», «Iedomu spārni», Kārlis Kazāks, «Martin Confused», Andis Grīva, Gaujarts, «ManHu», «Soul E-Motion», «The Rix Theodors», «Most Wanted» un Jānis Strapcāns. Kas ir kopīgs visām nosauktajām grupām un izpildītājiem?

Viņi visi atbalsta akciju «No drauga draugam», kuras ietvaros šā gada 20. novembrī norisināsies īpašs labdarības koncerts. Tieši 20. novembrī jau no plkst. 19.30 «Sapņu fabrikā» nosauktie mākslinieki būs redzami un klausāmi.

Visi koncertā gūtie ienākumi tiks novirzīti kādam īpašam mērķim — «Latvijas bērnu fondam». Kopīgi centīsimies izdarīt labu darbu, kas iepriecinās daudzus jo daudzus.Skaistas dienas sākums meklējams sajūtu jūrā. Jo domās esam drauga attālumā.

Pirmās 100 biļetes nopērkamas par Ls 3, pārējās — Ls 5. Pasākuma dienā biļešu cena — Ls 7. Biļetes nopērkamas visās «Biļešu servisa» kasēs.

Tiekamies 20. novembrī «Sapņu fabrikā»!

Atbalstām un kļūstam brīvāki.

www.nodraugadraugam.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu