«Jorspeis» koncerts Kuldīgā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo ceturtdien 16. jūlijā Kuldīgas pilsētas svētku ietvaros notiks grupas «Jorspeis» koncerts. Koncerts notiks Rātslaukumā plkst. 21.00 «Jorspeis» spēlēs savu akustisko programmu ar tādiem instrumentiem kā čells, klavieres, perkusijas, ģitārās u.c., informē Māris Prindulis. Koncertā tiks izpildītas grupas «Jorspeis» dziesmas, kā arī speciāli šim koncertam sagatavoti daži muzikāli pārsteigumi.

«Jorspeis» plašākai publikai kļuva zināmi ar singliem «Debesis ir tuvu klāt», «Beautiful» un «Sākums», kas pašlaik dzirdami dažādās radiostacijās.

Grupa «Jorspeis» pārstāv plašo pop–roka mūzikas žanru ar folk un indi stila iezīmēm. Grupas nosaukumu «Jorspeis» ir iedvesmojis portāls myspace (tulk. — «vieta man»). «Jorspeis» ir jaunradīts vārds, kuram nav nozīmes latviešu valodā, taču tas līdzinās angliskajam your space, kas tulkojumā nozīmē «vieta tev».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu