«Positivus» festivālu atskaņos «Red Bull Music Academy» radio

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi «Red Bull Music Academy» (RBMA) vēsturē ieraksts no «Positivus» festivāla tiks atskaņots akadēmijas on-line radio, kurā atskaņo pasaules labāko klubu un festivālu ierakstus, kā arī DJ setus un intervijas. «Positivus» festivāla ietvaros «RBMA Lounge» uzstāsies pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigznes — Seiji un Jack Beats no Lielbritānijas, kā arī labākie dīdžeji no Baltijas valstīm.

http://redbullmusicacademyradio.com

«RBMA Lounge» programma «Positivus» festivāla ietvaros:

Piektdiena, 17. jūlijs

19.30 NiMo LIVE (LV)21.00 Turbo Rexxxa & Rough Luksus LIVE (FIN)22.00 Dave Storm (EE)23.30 Mr. Nestor (EE)1.00 Seiji (UK)3.00 Vidis (LT)

Sestdiena, 18. jūlijs

20.00 Boogaloo: Tomas Boo & Justas Fresh (LT)22.00 Ki En Ra LIVE (EE)23.00 Check One Two: Paul Oja & Quest (EE)1.00 Jack Beats (UK)3.00 AG & Raitis (LV)

«Positivus» festivāls, kas sāksies jau rīt Salacgrīvā, ir lielākais muzikālais pasākums šovasar, kurā uz vismaz astoņām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 lieliski ārzemju un labākie pašmāju mākslinieki, no kuriem galvenie būs Mobijs, «Prāta vētra», Šineida O’Konora, Pīters Dohertijs, «The Whip», Ebonijs Bounsa un «The Tiger Lillies».

Festivāla biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs. Biļetes pie ieejas būs dārgākas — divu dienu biļete 29 latu vietā maksās 33 latus. Vienas dienas biļete 17. jūlijam maksās 19 latus pašreizējo 15 latu vietā, bet biļete 18. jūlijam — 25 latus pašreizējo 20 latu vietā.

Divu dienu biļetes cena uz «Positivus» festivālu līdz pat festivālam paliks nemainīga — 29 lati (ar vietu telšu pilsētiņā — 32,50 lati). Pērkot biļetes citās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās, paaugstinātā biļešu cena stāsies spēkā no piektdienas, 17. jūlija, plkst. 17.00. No šodienas vairs nav spēkā grupas biļetes piedāvājums. Atsevišķi var iegādāties biļeti ieejai telšu pilsētiņā — tirdzniecībā un pie ieejas telšu pilsētiņā tā maksās 4,50 latus. Bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja festivālā kopā ar pieaugušo, kam ir derīga festivāla biļete, bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu