«Radio SWH» — «Beach Party» festivāla radio

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms festivāla «Tele 2 Baltic Beach Party» un tā laikā «Radio SWH» ētera viļņi būs īstā vieta, kur meklēt dažādu aktuālu, ar festivālu saistītu informāciju. Savukārt pašā festivālā darbosies īpaša «SWH Future» skatuve, uz kuras varēs redzēt un sastapt gan «Radio SWH» ētera personības, gan dažādas Latvijā pazīstamas grupas, kā arī «Radio lāga» komandas.

«Festivāla laikā — gan piektdien, gan sestdien — «Radio SWH» kļūs par tādu kā Ceļu satiksmes drošības direkcijas pirātu radio. Visas dienas garumā ēterā sazināsimies ar dažādiem cilvēkiem, lai stāstītu klausītājiem, kā vislabāk nokļūt Liepājā, kurus ceļus izvēlēties, lai nonāktu festivālā,» stāsta «Radio SWH», «Radio SWH+» un «Radio SWH Rock» vadītājs Jānis Šipkēvics. «Runājot par «Radio SWH» telti festivālā, aicinu cilvēkus neiet garām tai kā piemineklim, bet gan pa ceļam starp dažādiem notikumiem nākt un piedalīties visā, kas notiks uz «SWH Future» skatuves. Šī būs vieta, kur ikvienam būs iespēja sastapt džekus, kuri ikdienā dzirdami pa radio, šī būs vieta, kur spēlēs vairākas labi pazīstamas grupas, kā arī «Radio lāgas» apvienības, kurām iespēja uzstāties tāda mēroga pasākumā nav ikdiena.»

Liepājas pludmalē strādās arī «Radio SWH» TV cilvēki, kuri iemūžinās festivālā notiekošo. «Vēlamies, lai cilvēki varētu saskatīt paši sevi visā šajā notikumā. Ja festivāla laikā tuvumā tiek manīts kāds operators, nākamajā dienā noteikti jāielūkojas radio interneta mājaslapā, tur viss būs redzams,» sola Jānis Šipkēvics.

«Šis ir tāds laiks, kad vienatnē izdzīvot nav iespējams, tāpēc jāliek muguras kopā, jāstrādā plecu pie plecu, lai nezaudētu šādu festivālu. Tāpat kā savulaik bija «Liepājas dzintars», tā pašlaik «Tele 2 Baltic Beach Party» ir notikums, kuru mēs negribam pazaudēt. Šādam notikumam jābūt, lai cilvēki varētu būt kopā, svinēt un baudīt daudz priecīgu notikumu,» radio un festivāla sadarbību komentē Jānis Šipkēvics.

Kā zināms, festivāls «Tele 2 Baltic Beach Party» šogad Liepājas pludmalē notiks jau devīto reizi. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šoreiz 24. un 25. jūlijā uz dažādām skatuvēm kāps gan pašmāju mūziķi, gan zvaigznes no citām valstīm.

www.beachparty.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu