«Garāžas dueļu» otrā sezona un solo ģitāristu superfināls

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrajā «Rock’n’Riga» solo ģitāristu apakšturnīrā savu vietu superfinālā nodrošinājis ir grupas «The Blackout» ģitārists Pauls Ruško. Pašlaik superfinālam kvalificējušies divi dalībnieki — Pauls Ruško un D. Brūveris. Nākamā apakšturnīra cīņa notiks jau šo ceturtdien, 23. jūlijā, un viens no dalībniekiem ir «Rebel Yell» solo ģitārists Jānis Kažemaks. «Rebel Yell» guva uzvaru «Garāžas dueļu» pirmajā sezonā, «Apollo» informēja Gustavs Terzens.

Solo ģitāristu dueļu superfināls notiks 6. augustā, un uzvarētājs balvā saņems kompānijas «Schechter» ģitāru «Black Jack», kas ir speciāls pasūtījums šim pasākumam.

www.rocknriga.lv

Pieteikšanās notiks līdz 31. jūlijam, pēc tam sāksies balsošana par dalībniekiem, lai noteiktu labākās 16 grupas, kuras spēlēs otrajā sezonā.

Tam visam klāt «R’n’R» ar prieku paziņo, ka piektdien, 24. jūlijā, uz skatuves kāps ciemiņi no tālās Daugavpils — grupa «Slivercross». Koncerts solās būt smagos toņos, jo grupas prioritāte ir metālmūzika.

Savukārt sestdien, 25. jūlijā, uz «R’n’R» skatuves kāps sen nedzirdētā un patriotiski noskaņotā grupa «Tērauds».

«R’n’R» atgādina, ka ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu