«Aiziet» festivālā Holger Zilske aka «Smash TV» prezentēs savu jauno albumu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klubu kultūras festivāls «Aiziet», kurš norisināsies Rīgas klubos 18. un 19. septembrī, piedāvās pasākumu klāstu, kurš, neapšaubāmi, iepriecinās Latvijas galvaspilsētas melomānus. Viens no galvenajiem festivāla hedlaineriem būs vācu producents Holger Zilske, kurš kļuvis slavens, pateicoties projektam «Smash TV» un darbam ar tehno dīvu Ellen Allien «Bpitch Control» leiblā. «Aiziet» Holger uzstāsies ar savu pēdējo darbu «Holz».

2006. gadā treks «Yellow Asteroids» burtiski uzspēra gaisā deju plačus. Tas pārsteidzoši un vienādā mērā patika gan house mūzikas cienītājiem, gan tiem, kuri dod priekšroku smagākiem stiliem, bet Holger līdz pat šai dienai pacietīgi turpina iekļaut šo treku savās uzstāšanās.

Holger ir pelnījis savu tehno-pareģa reputāciju pēdējo 8 gadu laikā, ierakstot vairāk nekā 30 relīzes. Bet albumu, kurā Holger atklāj sevi kā solomākslinieks, ir nācies gaidīt 15 gadus kopš viņa muzikālās daiļrades sākuma.

«Holz» ir dubults nosaukums, kurš apspēlē mūziķa vārdu un tajā pat laikā tulkojams kā «meža materiāls». Gadu laikā materiāla un pieredzes ir sakrājies patiešām daudz, un gala rezultātā mēs saņemam neticamu sarežģītu aranžējumu un nopietnu basu partiju kombināciju, kura aizved mūs vasaras ceļojumā pie tropiskām palmām un dziļi dziļām acīm.

Šī nebūs pirmā Holger Zilske uzstāšanās Rīgā. Viņš jau ir ciemojies ar savu «Smash TV» projektu un pārsteidzis publiku ar savu apbrīnojami enerģisko dzīvo uzstāšanos un nekam nelīdzīgu svaigo skanējumu. Toreiz Holger minēja, cik svarīgs viņam ir solo darbs, un festivāla «Aiziet» organizētāji ir priecīgi, ka viņiem izdevies noķert prezentācijas turneju un iekļaut tās kartē arī Rīgu.

Festivāls «Aiziet» atklās visas klubu kultūras puses. Uz vienām brīvdienām dažādi pilsētas naktsklubi vienlaicīgi ver vaļā savas durvis, lai aiznestu mūziku līdz plašam klausītāju lokam. Tātad vienu brīvdienu ietvaros Jūs varēsiet aizbraukt no «Essential» uz «Pulkvedim neviens neraksta», kā arī «Dirty Deal Café», «Opium», «Leningrad», «Godvil», «DEPO», «Art&Music Bakery», «Galerija NIA», «Jameson», «PULSe» un «Meta-Kafe». Visi pieminētie klubi būs atvērti piektdien un sestdien 18. un 19. septembrī, un ar «Aiziet» festivāla biļetēm ieeja tajos būs bez papildus maksas. Speciāli bezmaksas nakts autobusi palīdzēs pārvietoties no kluba uz klubu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu