«European Hit Radio» meklē reklāmas sejas

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«European Hit Radio» meklē reklāmas sejas, informē «EHR» pārstāve Svetlana Timofejeva. Meklējam savējo! Esi aktīvs, pozitīvs un enerģisks? Ikdienā fano par stilīgām lietām, un, galvenais, par «European Hit Radio» ? Atpazini sevi? Tad izmanto iespēju kļūt par «European Hit Radio» reklāmas seju!

Aprakstā atbildi uz diviem vienkāršiem jautājumiem:1. Kāpēc «European Hit Radio» ir foršākā radiostacija Latvijā?2. Kāpēc tieši Tevi vajadzētu izvēlēties par «EHR» reklāmas seju?

Aprakstam jābūt īsam un konkrētam (ne vairāk par 70 vārdiem), savukārt, fotogrāfiju izvēlies tādu, kurā esi labi redzams un izskaties pozitīvi noskaņots. Noteikti fotogrāfijai un aprakstam pievieno klāt arī savu kontaktinformāciju - vārds, uzvārds, telefons, adrese (pilsēta, ielas nosaukums, indekss) – lai uzvaras gadījumā mums būtu vienkāršāk ar Tevi sazināties.

«EHR» žūrija izvērtēs visas iesūtītās foto, bet 5 «European Hit Radio» fani kļūs par radio reklāmas sejām, kuriem tiks organizēta atsevišķa fotosesija. Fotosesijas rezultātā iegūtās fotogrāfijas tiks izmantotas dažādos reklāmas materiālos – TV klipos, preses materiālos, interneta banneros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu