«Apēdājs» svin jubileju un piedāvā dziesmas remiksu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tumšo noskaņu mūzikas meistari — vokāli instrumentālais ansamblis «Apēdājs» — šā gada sākumā svin kolektīva pastāvēšanas 13 gadu jubileju. Notikumam par godu rokgrupa klausītājiem piedāvā arī dziesmas «Nāc, iesim dejot» remiksversiju.

Dibināts 1996. gadā, kolektīvs transormējies vairākkārt, līdz 2007. gada nogalē rokgrupas radošajam līderim Artūram pievienojās bundzinieks Lauris Polinskis (spēlē arī doom metal grupā «Frailty») un basģitārists Armands Butkevičs (iepriekš pārstāvēja kolektīvu «Dzelzs vilks»), kas «Apēdāja» pirmsākumos bija pieņemts par bundzinieku. Nu vīri ir krietni nobružājušies un zīmīgo ansambļa pastāvēšanas skaitli nolēmuši atzīmēt kolektīvi, aicinot uz trim koncertiem: 24. janvārī «Apēdājs» uzstāsies krogā «Space Dog», 31. janvārī — krogā «Rocabilly», 6. februārī — kafejnīcā «Ļeņingrad».

Jubilejas miniturnejas noslēdzošajā koncertā «Apēdāju» sveiks arī draugu kolektīvs «Tumors».

Jubilejas reizē «Apēdājs» nav atkāpies no dāvanu tradīcijas, tāpēc klausītājiem dāvā savu pašdarinājumu — dziesmas «Nāc, iesim dejot» remiksversiju, kas no nākamās nedēļas būs klausāma arī «Radio NABA» ēterā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu