LTV izsludina 2010. gada Eirovīzijas nacionālo atlasi

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Televīzija (LTV) izsludina dziesmu pieteikšanu 2010. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālajai atlasei - Eirodziesmai. Dziesmu iesniegšanas termiņš - 2010. gada 15. janvāris, portālu «Apollo» informēja Ieviņa Ancena, LTV1 pašreklāmas redaktore.

2010. gada konkursa Nolikums paredz vairākas būtiskas izmaiņas. Piemēram, konkursā varēs piedalīties tikai autori un izpildītāji no Latvijas. Tāpat Nacionālās atlases ietvaros netiks organizēti pusfināli: no iesniegtajām dziesmām LTV veidota žūrija izvēlēsies desmit, kas par dziesmas-uzvarētājas titulu uzreiz sacentīsies Nacionālās atlases finālā Ventspilī, Teātra namā «Jūras vārti» sestdien, 27. februārī.

www.eirovizija.lv

Eirovīzijas Nacionālo atlasi Latvijas Televīzija organizēs sadarbībā ar ilggadīgajiem un uzticamajiem sadarbības partneriem - Ventspils pilsētu un Ventspils attīstības aģentūru, kas paudušas gatavību sniegt atbalstu Eirovīzijas dziesmu konkursa Nacionālās atlases sarīkošanā.

Jau ziņots, ka, tāpat kā pērn, visas ar Eirovīzijas dziesmu konkursu saistītās izmaksas LTV segs no sponsoru līdzekļiem, neskarot valsts budžeta dotāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu