Šovakar notiks kārtējais «Weekend Crime» pasākums

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar, kā ierasts ceturtdienās, «Radio bārs» sadarbībā ar «Discoteq promotion» aicina uz iknedēļas «Weekend Crime» pasākumu.

Jaunais gads ir sācies – citam ar jauniem spēkiem, jaunām cerībām, un jauniem draugiem vai jaunu mīlestību, citam ar jauniem panākumiem, jaunām virsotnēm, jauniem mērķiem un, protams, jauniem vīkenda noziegumiem. Neatkarīgi no tā kādu mēnesi vai gadu atspoguļo mūsu kalendāra lapas, skaidrs ir viens, «Weekend Crime» ir gatavs reģistrēt jaunus vīkenda noziedzniekus, iemūžināt jaunus kadrus un uzklausīt jaunus stāstus arī 2009. gadā.

Jau šonedēļ ar jums kopā būs «Weekend Crime» rezidējošie dīdžeji, kuri, kā vienmēr parūpēsies par to, lai apmeklētāji saņemtu augstu muzikālo komfortu, un tie būs:

22:00 – 24:00 DJ MBERG [Hbeat.lv]24:00 – 01:30 DJ HIPP [Discoteq]01:30 – 03:00 DJ RATZ LUKAS [Discoteq]

Atgādinām, ka jau otro mēnesi pēc kārtas «Boms.lv» ēterā, norisinās tiešsaistes šovs «Wanted Online», kuru vada divi no «Discoteq promotion» rezidentdīdžejiem – Ratz Lukas un Hipp. Ik nedēļu šovs iepazīstina klausītājus ar dažādām aktualitātēm, kas saistītas gan ar «Weekend Crime» pasākumiem, gan citiem notikumiem Latvijas nakts dzīvē.

Ik mēnesi tiek izvirzīts viens Latvijā populārs mākslinieks, par kuru tiek diskutēts visa mēneša garumā. Katra mēneša vidū šis mākslinieks tiek aicināts uz «Weekend Crime» pasākumu, kur publiski uzstājas un prezentē sevi un savu vārdu jau publikas priekšā. Šī mēneša mākslinieks ir DJ FRANZO KOLMS no dīdžeju un producentu apvienības «TASTY SOUNDZ».

Mēneša laikā katru nedēļu tiek veidota atsevišķas rubrikas, kurās klausītāji tiek iepazīstināti ar šī mākslinieka biogrāfiju, sasniegumiem, tiek atskaņots šī mākslinieka 20 minūšu «guest mix», rubrikā «Ko par viņu saka citi» tiek apkopoti citu Latvijā pazīstamu dīdžeju viedokļi par šī mākslinieka darbību, un, pēdējā nedēļā tiek atskaņota ekskluzīva intervija ar šo mākslinieku. Atgādinām, ka Franzo Kolma sets «Weekend Crime» pasākuma ietvaros notiks jau nākamceturtdien, 15. janvārī.

Sekojot līdz raidījumu gaitai, ir iespējams piedalīties dažādos konkursos, ar iespējām laimēt dažādas balvas, sākot ar bezmaksas dzērienu «Weekend Crime» pasākumā, bezmaksas MIX CD no kāda no Latvijā pazīstama dīdžeja un, protams, bezmaksas ieejas biļetes uz kādu no Rīgas naktsklubiem.

Klausies šovu «Wanted Online» katru ceturtdienu no plkst. 21:00 līdz 22:00, uzdod jautājumus, iesaisties satura veidošanā un iegūsti balvas. Viss par un ap nakts dzīvi, mūzika, ziņas, konkursi, diskusijas, intervijas, smiekli un asaras, tas viss katru ceturtdienu, no plkst. 21:00 «BOMS.LV» ēterā. Raidījuma izskaņā pieslēdzamies «Weekend Crime» pasākumam «Radio bārā», no kura piedāvājam tiešo audio translāciju, uzreiz pēc «Wanted Online».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu