Rīgā koncertēs dziedātājs Filips Kirkorovs

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Nākamā gada 18. martā hallē «Arēna «Rīga»» uzstāsies ekstravagantais dziedātājs Filips Kirkorovs, prezentējot savu jaunāko programmu ar nosaukumu «Prosto podari» («Vienkārši uzdāvini»), portālu «Apollo» informēja Inese Rutkovska, SIA «Makroconcert» sabiedrisko attiecību speciāliste.

Filips Kirkorovs ir viens no populārākajiem Krievijas estrādes māksliniekiem, pazīstams gan ar savu spilgto ģērbšanās stilu, gan skanīgajām melodijām un krāšņajiem videoklipiem, gan, protams, arī kā dīvas Allas Pugačovas bijušais vīrs, vairāku jauno Krievijas un Ukrainas dziedātāju aizbildnis, mūzikla «Čikāga» producents Krievijā, nekustamo īpašumu biznesmenis, aktieris un pat Ginesa rekordists…

Viņš saņēmis neskaitāmas balvas un prēmijas nominācijā «Labākais dziedātājs», «Labākais videoklips», «Gada labākā dziesma» dažādu Krievijas radiostaciju un televīzijas kanālu aptaujās, piecas reizes kļuvis par «World Music Awards» laureātu nominācijā «Labākais Krievijas izpildītājs», kā arī lepojas ar titulu «Krievijas nopelniem bagātais mākslinieks» un «Krievijas tautas mākslinieks». Šo apbalvojumu sarakstu vēl varētu turpināt un turpināt.

Vairākas reizes Kirkorovs pasaulei paziņojis par savu aiziešanu no skatuves, apgalvodams, ka nemitīgā atrašanās uzmanības centrā un skandāli ar preses pārstāvjiem viņu nogurdinājuši, tomēr pašlaik viņš atkal atgriezies pie skatītājiem ar jaunām, sirsnīgām dziesmām un jaunu koncertturneju.

2010. gada tūres laikā Filips Kirkorovs viesosies arī Latvijā, kur 18. martā uzstāsies «Arēnā «Rīga»». Jau zināms, ka skatītājus gaida vairāki krāšņi pārsteigumi un lielisks šovs.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu