Foto vakars Ziemassvētku noskaņās

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zigurds Bilzonis, fotoakademija.lv

Tuvojoties gada nogales svētkiem, «Fotoakadēmija» aicina visus foto draugus 2009. gada 15. decembrī piedalīties «Fotoakadēmijas» foto vakarā Ziemassvētku noskaņās!

Vakara gaitā būs iespējams dzirdēt fotogrāfijas meistaru — Oļega Zernova, Jāņa Deināta, Daiņa Matisona un citu «Fotoakadēmijas» pasniedzēju — fotostāstus. Dainis Matisons stāstīs par to, kā tapuši sērijas «Sals», «Atspulgs» un «Vējš» darbi, Jeļena Pančeva dalīsies pieredzē par izstāžu rīkošanu ārpus Latvijas. «Fotoakadēmijas» telpās būs arī iespēja aplūkot Jeļenas Pančevas fotogrāfiju izstādi «Voyage». Šī izstāde tikusi izstādīta arī Itālijā, Lielbritānijā un Krievijā.

Pasākuma ietvaros jebkuram ir iespēja dzirdēt fotomeistaru viedokli un ieteikumus par saviem darbiem!

Tāpat vakara gaitā notiks «Fotolaboratorijas» atklāšana, sarunas par un ap fotogrāfiju, tikšanās ar domubiedriem, noslēgumā — pārsteiguma loterija! «Fotolaboratorijā», kurā turpmāk interesentiem būs iespēja pašiem attīstīt foto filmiņas un radīt melnbaltās fotogrāfijas uz papīra, notiks Daiņa Matisona prezentācija par analogo fotogrāfiju un paraugdemonstrējumi.

Vakars Ziemassvētku noskaņās norisināsies 15. decembrī «Fotoakadēmijā», Dzirnavu ielā 20, Rīgā. Ieeja, sākot no plkst. 18.00. Pasākumā ieeja — bez maksas, bet viesu līdzatnestais groziņš palīdzēs radīt īpašo atmosfēru.

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, «Fotoakadēmija» piedāvā iepriecināt ar dāvanu kartēm draugus un mīļotos, uzdāvinot viņiem iespēju ielūkoties fotogrāfijas plašajā pasaulē.

«Fotoakadēmijas» fotokursi orientēti uz klausītājiem ar atšķirīgu sagatavotības līmeni. Šeit profesionāli fotogrāfi palīdz apgūt teorētiskos aspektus, sniedzot iespēju pārskatīt un papildināt savus priekšstatus par gaismu, krāsu, kompozīciju un žanru. Viņi atklāj savus meistarības noslēpumus, novērtē klausītāju darbus un dod padomus, kā atrast savu, neatkārtojamu ceļu fotogrāfijas pasaulē. «Fotoakadēmijas» apmācību programmas ir licencētas. Nodarbības — pašā Rīgas centrā. Grupās ne vairāk kā 12 cilvēku.

www.fotoakademija.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu