Ziemassvētki ar ziepju burbuļiem un burvju trikiem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziemassvētku laikam tuvojoties, iluzionisti Dace un Enriko Pecoli nolēmuši iepriecināt savus skatītājus, ļaujot noticēt brīnumam un kļūt par daļu no tā. Tāpēc sestdien, 5. decembrī, plkst. 12.00 Mārupes kultūras namā ikviens varēs vērot īpašu iluzionisma un gigantisku ziepju burbuļu Ziemassvētku programmu «Brīnumu gaidot», kurā tiks izrādīti Pecoli 12 gadu darba pieredzē skatītāju iemīļotākie burvju triki, gigantiski ziepju burbuļi un pavisam jauni, vēl neredzēti triki.

www.abra-kadabra.lv

www.magicshop.lv

www.ambermagic.lv

Izrāde «Brīnumu gaidot» ir iedvesmojoša, jautra un brīnumiem pārpilna ģimeņu izrāde, kurā paši skatītāji kļūs par izrādes dalībniekiem. Izrādes laikā skatītāji tiks ievietoti gigantiskā ziepju burbulī; tiks veikti zinātniski eksperimenti ar skatītāja pulksteni; zelta zivtiņa peldēsies maģiskajā burbuļa akvārijā; kādam skatītājam tiks izraisīta strauja matu augšana; skatītāji nogaršos ēdamus ziepju burbuļus; tiks rādīts Deivida Koperfīlda triks; hipnozes rezultātā ar vienu no skatītājiem notiks neticamas lietas; tiks veikts pārsteidzošs triks ar neredzamu kāršu kavu; skatītāji izspēlēs superekskluzīvu Ziemassvētku loteriju.

Mazākajiem izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot burbuļu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem pasaku varoņiem, ar kuriem notiks neticamas burvestības — Alise izies cauri spogulim, Mērija Popinsa lidināsies ar savu lietussargu, no Džungļu grāmatas planētas ieradīsies gudrā čūska, kas māk kāršu trikus, un citi brīnumi.

Mēs visi dzīvē gaidām brīnumu, kas mūs aizrauj ar savu noslēpumainību un iepriecina ar savu negaidītību, tieši tāpēc iluzionisti Dace un Enriko Pecoli aicina jūs aci pret aci uz izrādi «Brīnumu gaidot» tepat Mārupē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu