Video: «Supernovas» skatītājus sajūsmina LTV surdotulki

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/youtube.com

Dziesmu konkurss «Supernova» spējis saistīt lielu interesi no skatītāju puses. Interesantas tendences bija vērojamas, ja paralēli tiek sekots līdzi vietnē «Twitter». Patiesībā ir daudz ārzemju interesentu, kuri, protams, izmanto iespēju sekot konkursam līdzi tiešsaistē - šī iespēju labprāt izmanto arī vietējie skatītāji. Diemžēl ar viss neritēja tik gludi tehniskā ziņā un tiešraidei gadījās pārrāvumi. Cilvēki meklēja dažādus variantus, sekojot līdzi arī vietnē «supernova.lsm.lv» un LTV 7 kanālā. Un tieši LTV 7 kanālā daudzi atklāja patīkamu pārsteigumu - atraktīvus surdotulkus, kuri iejutās dziesmās un dejoja līdzi (VIDEO - ZEMĀK).

Izrādās, šie tulki pirms tam arī mācās dziesmas, lai tiešraidē viss noritētu bez aizķeršanās. LTV surdotulks Elza Volonte reportāžā radioraidījumam «Pieci Rīti» gan atzina, ka bieži vien, sākoties dziesmai, tā viņu pārņem un aizejot improvizācija, turklāt viņa studijā skaļi dziedot līdzi.

Ņemot vērā daudzās atlases kārtas ar nemainīgajām dziesmām, daudziem izjustais surdotulkojums bija kā malks svaiga gaisa un, protams, Tviterī izskanēja domas, ka tieši LTV surdotulki Ainārs Ostvalds un Elza Volonte ir šova patiesie uzvarētāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu