«Double Faced Eels» piedāvā jaunu video

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Iestājoties pavasarim, grupa «Double Faced Eels» turpina iepazīstināt ar aktualitātēm ne tikai klausītājus, bet arī skatītājus, jo ir tapis pirmais aplikāciju video grupas DFE pastāvēšanas vēsturē. Skaņdarbs, kurš ir ticis pie šī skaistā ietērpa, ir apvienības jaunākais singls «Mazliet pazaudēts».

Pie video ir strādājuši vairāki praktiskie un vizuālie mākslinieki (Zelma Dumpe, Didzis Eglītis, Pēteris Riekstiņš). Klips ir 100% roku darbs, kas veidots no aplikāciju papīriem un vairāk nekā 1248 fotogrāfijām, kuras saliekot kopā veido animāciju.

Ko par to saka klipa idejas autore Zelma Dumpe: «Cilvēks mēdz būt viens no nejaukākajiem radījumiem uz pasaules, aizmirstot novērtēt to, kas viņam pieejams katru dienu. Vislabākais tiek apzināts tikai tad, kad tas kaut kur aizklīdis, tādēļ daudziem ar mums ir vieglāk sadzīvot, mazliet pazaudējoties».

Atgādinam, ka dziesma savu pirmatskaņojumu piedzīvoja jau 24. martā un šobrīd ir veiksmīgi nostiprinājusies starp vērtīgākajām latviešu kompozīcijām, Latvijas ietekmīgākajos topos («SEB Muzikālā Banka», «Mikrofona Aptauja» u.c.).

«Double Faced Eels» muzikālais spēks (Marka, Reinis, Ronis) saka lielu paldies, radošam mākslinieciskam spēkam, kas spēja piepildīt šo kompozīciju ne tikai ar patīkamu vizuālo noformējumu, bet ar stāstu, kas spilgti pasvītro dziesmas vēstījumu.

Patīkamu skatīšanos un tiekamies ar grupu koncertos jau 13. aprīlī Jelgavas «ČBK». Savukārt 1. maijā Mežaparkā, bet tas jau ir cits stāsts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu