Krievija uz «Eirovīziju» sūtīs dziedātāju ratiņkrēslā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums/youtube.com

Krievija nolēmusi, kuru dziedātāju sūtīt uz «Eirovīzijas» dziesmu konkursu Kijevā. Krievijā nenotiek nacionālās atlases kārtas - pārstāvi izvēlas īpaša žūrija - un viņi izvēlējušies 27 gadus veco dziedātāju Jūliju Samoilovu ar dziesmu «Flame Is Burning».

Jūlija Samoilova ir pirmās grupas invalīde un viņa kopš bērnības pārvietojas ratiņkrēslā. Krievijai bija jānosauc savs pārstāvis līdz 13. martam, citādi tiktu piemērotas naudas sods. Iepriekš izskanēja arī spekulācijas, ka Krievija varētu atteikties no piedalīšanās Kijevā notiekošajā «Eirovīzijas» konkursa.

Par Jūliju Samoilovu Krievijā vairāk uzzināja pēc tam, kad viņa izmēģināja savus spēkus Allas Pugačovas talantu šovā «Faktors A». Zemāk varat apskatīt dziedātājas priekšnesumu šajā šovā, kas tiek dziedāts dzīvajā un izklausās daudz spēcīgāk un pārliecinošāks kā «Eirovīzijas» dziesmas prezentācijas pasākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu