Ralfs Eilands & Regeja Orķestris ielūdz uz Boba Mārlija vakaru

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Norde

Valentīndiena ir īstais laiks, lai atcerētos «pasaules mīlestības» nesēju Bobu Mārliju un viņa dziesmas. 19. aprīlī Mūzikas nams «Daile» tiks piepildīts ar leģendārās regeja ikonas Boba Mārlija populārākajām melodijām Latvijā pirmā Regeja Orķestra un Ralfa Eilanda izpildījumā.

Regeja burvību bagātinās Apvienotās Karalistes mūziķis Hype Man - Semijs Dredloks (Sammy Dreadlock), uzburot atmosfēru labākajās regeja tradīcijās.

Regeja mūzika Ralfam Eilandam bijusi tuva jau no bērnības, jo tieši Bobs Mārlijs bija pirmais, ko viņš izdzirdēja. Īpašas ovācijas Ralfs izpelnījās šovā «Izklausies redzēts», izpildot leģendāro dziesmu «No woman, no cry», un šie panākumi kalpoja kā viens no iemesliem, lai izveidot šovu ar populārākajām BMārlija dziesmām.

«Divpadsmit gadu vecumā pirmoreiz dzirdēju Bobu Mārliju un sapnis par koncertu radās jau toreiz. Kad satiku basistu Skripu (Ivo Stankēvčs), kuru daudzi uzskata par numur viens regeja basistu Latvijā, nonācām pie domas, ka jāveido Regeja Orķestris, jo mums Latvijā tāda nebija. Šis koncerts būs tīra manta – autentisks regejs bez liekiem piemaisījumiem,» stāsta Ralfs Eilands. Paralēli koncerta gatavošanai mūziķis raksta arī oriģināldziesmas topošajam albumam.

Ralfs Eilands – Bobs Mārlijs šovā «Izklausies redzēts»

  • Biļetes jau iegādājamas «Biļešu Paradīze» kasēs visā Latvijā un internetā «bilesuparadize.lv».
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu