«Arēnā Rīga» gatavojas Dona koncertam «Tepat»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

14.februāra vakarā, plkst.20.00, «Arēnā Rīga» notiks mūziķa Dona jaunā albuma «Tepat» lielkoncerts. Dziedātājs ziņo, ka gatavošanās darbi sākti jau 13.februārī un pat atrastas papildvietas. Otrs koncerts gaidāms nākamajā dienā - 15.februārī.

Koncerts nosaukts par godu jaunajam albumam, un tajā tiks atskaņoti gan labi zināmie hiti, gan arī dziesmas no jaunā albuma. «Tepat» ir pirmais albums, kurā galvenokārt iekļauti paša Dona rakstīti dziesmu teksti.

Albuma ierakstā piedalījušies ģitārists Mārcis Auziņš, basists Toms Poišs un bundzinieks Rūdolfs Dankfelds, ar kuriem Donam izveidojusies jau ilga un stabila sadarbība. Kompozīcijas «Labais uzvarēs vienmēr», «Dadzis» un «Gājputniem» radītas sadarbojoties ar mūziķiem Renāru Kauperu, Aleksi Luriņu un tekstu autoru Ingu Bērziņu.

 

Vakars jau Tepat

A post shared by Dons (@dons_lv) on

Albuma producents ir Krišjānis Geidāns, ierakstu inženieris Rūdolfs Budze, albumu māsterējis Raiens Smits no studijas «Sterling Sound» un Ģirts Laumanis no studijas «Hodila Studios». Albuma ieraksti veikti Latvijas studijās «Sound Division», «Mute» un «Anson’s Lab».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu