Neskatoties uz amputāciju, Dainis Dobelnieks solījis Rezņikam būt koncertā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Grupas «Eolika» dalībnieks Dainis Dobelnieks (60) aizvadītā gada nogalē piedzīvojis kājas amputāciju un nu aprod ar dzīves izmaiņām. Neskatoties uz šo dzīves pavērsienu, dziedātājs ir apņēmības pilns turpināt skatuves gaitas - īpašu motivāciju dod maijā gaidāmais «Eolikas» dibinātāja Borisa Rezņika 70 gadu jubilejas koncerts.

«Boriss arī zvanīja un prasīja, kā jūtos, kāds man noskaņojums. Saku - viss ir normāli, gatavojos protēzei! Es Rezņikam apsolīju, ka maija sākumā vai nu uz «kājām», vai ratos, bet viņa jubilejā iešu un dziedāšu. Loģiski!», žurnālam «Kas Jauns» atzinis mūziķis.

Dainis esot pateicīgs Borisam par viņa muzikālo ceļu dzīvē, jo komponists esot Daini izvēlējies «Eolikai» tad, kad kvartets tikpat kā jau bijis nokomplektēts. Arī pašam Dainim šis ir apaļas jubilejas gads - Ziemassvētkos apritējuši 60. Žurnālam mūziķis atklāj, ka bijis arī plāns izdot savu albumu «Kur gan zuda tas laiks», bet nu tā atvēršana pārcelta uz vēlāku laiku. Vēl arī esot jāpadarbojas studijā un iecerēts duets ar Olgu Rajecku.

Žurnālā «Kas Jauns» vēstīts, ka sazinoties ar Dobelnieku, mākslinieks izklausījies noguris, tomēr laipns - sacelto ažiotāžu pie sirds neņemot, kaut arī fakti esot sagrozīti. «Mani morāli ir atbalstījuši draugi, jo grūti bija, neslēpšu. Bet viss, kas tagad uzpūsts, ir ļoti nepatīkami. Sanāk, ka man tagad jāmēģina taisnoties, ka neko neesmu prasījis, ka man neko nevajag. Ne no šā, ne no tā esmu gandrīz vainīgs,» satraucies ir mūziķis. «Nav nekas traks noticis, citiem ir sliktāk. Neesmu no tiem, ar ko vajadzētu auklēties. Nevajag, es tikšu galā! Ja tikšu, tad tikšu pats,» apbrīnojamu cīņassparu pauž Dainis.

Jau vēstījām, ka aizvadītā gada nogalē grupas «Eolika» dalībniekam Dainim Dobelniekam tika veikta kājas amputācija. Faktu, ka Dainis nokļuvis grūtībās nesen aktualizēja grupas biedrene Olga Rajecka, kura piedalījās mūziķu sociālā atbalsta fonda «Līdzskaņa» atklāšana pasākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu