Neatkarības atjaunošanas dienas koncertos «Pērkons» un «Autobuss debesīs»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

4. maijā 14.00 svētku koncerts Kultūras un atpūtas centrā IMANTA, Anniņmuižas bulvāŗī 29, pulcēs leģendārās latviešu rokgrupas  PĒRKONS fanus. Koncertprogrammā SAPUMPUROTS ZARS dziesmota tikšanās ar komponistu  Juri Kulakovu, solistiem Ievu Akurāteri, Raimondu Bartaševiču, basģitāristu Juri Sējānu, soloģitāristu Leonu Sējānu un bundzinieku Ikaru Ruņģi.  Atmodas laika bardi vēl astoņdesmitajos simbolizē jaunu domāšanu un jaunu muzikālo gaumi. Īpaši populāras PĒRKONA izpildījumā ir dziesmas ar Klāva Elsberga un Māra Melgalvja vārdiem.

Kultūras centrā IĻĢUCIEMS 13.00 svētku koncerts SVEICAM TEVI LATVIJA! Rīgas Porcelāna muzejā Valsts svētku darbnīcas no 11.00 līdz 18.00 Sv.Pētera baznīcā 17.00 Vīru koru koncerts. Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena Čaka muzejā no 12.00 līdz 14.00.

Jaunajā Kultūras pilī ZIEMEĻBLĀZMA - parkā, lielajā zālē un kamerzālē plaša svētku koncertprogramma ar Andra Ērgļa, Laura Reinika, Yenny May, Žorža Siksnas, Markusa Rivas, Ievas Kerēvicas un citu solistu, muzikālo kolektīvu un koru piedalīšanos. Vērmanes dārzā svētku programma PILSĒTA ZIEDOŅA KRĀSĀS 12.00 - 18.00

Koncertā piedalās Tautas deju ansamblis DZINTARIŅŠ. Rīgas Doma zēnu koris, KNĪPAS UN KNAUĶI, Rīgas pilsētas Tautas deju ansambļi , Zemessardzes koris STARS, solisti Līga Priede un Uģis Roze, čellu ansamblis DREAM TEAM , vīru vokālais kvartets HARMONIJA RĪGAI, Haralds Sīmanis, Ilze un Andris Gruntes.

17.00 Vērmaņdārzā Rīgas kamerkoris AVE SOL un AUTOBUSS DEBESĪS atskaņo Imanta Kalniņa oratoriju ar Imanta Ziedoņa vārdiem DZEJNIEKS UN NĀRA. Solisti Annija Putniņa un Marts Kristians Kalniņš.

Parka teritorijā visu dienu darbojas radošas darbnīcas KRĀSU KVARTĀLI.

  • Ieeja Pērkona koncertā ar bezmaksas ielūgumiem. Tālrunis uzziņām 67181937
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu