Intars Busulis iekļuvis «Sapņu komandas» sastāvā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starp mēģinājumiem koncertam «Savādāks», kas notiks 22. augustā Dzintaros, trīs dienas Intars Busulis iejutās kino aktiera profesijā. Režisora Aigara Graubas virsuzraudzībā notika filmēšanās kino pilsētā Cinevilla filmā «Sapņu komanda 1935».

Žano (Intars Busulis) ar māsu Hildu (Ilze Pukinska) pagājušā gadsimta Ženēvā vada viesnīcu, kurā norisinās aktīva mūzikas un sporta dzīve. Divās no filmēšanas dienām piedalījās arī Intara mūziķu komanda Kārlis Lācis, Mārtiņš Linde, Andris Grunte, Oskars Zemītis, Jolanta Strikaite un Karīna Tropa.

Jau projekta sākuma stadijā plaši saziņas līdzekļos atspoguļotā kinolente rūpīgi pārdomātās, kolorītās ainās un situāciju izspēlēs vēstī par Latvijas basketbola izlases ceļu uz leģendāro uzvaru 1935.gada Eiropas čempionātā. Tieši iecere runāt kinovalodā par paliekošām un sargājamām vērtībām kā komandas gars, spēja saskatīt mērķi grūtību un šķēršļu viducī, iespējams, uz laiku aizmirst par savām vajadzībām citu labā šim projektam palīdz piesaistīt arvien plašāku atbalstītāju loku.

«Kaut kas tajā filmā laikam ir, ja jau pat čaļi īpaši nedomājot piekrita divas dienas nesēdēt mājās, bet braukt uz kinopilsētu muzicēt režisora pavadībā. Pat ne tikai muzicēt – dziedāt un vēl franču valodā,» atzina Intars Busulis pēc Cinevillā pavadītā laika, smejoties piebilstot: «būs jāieplāno par kādu ielūgumu vairāk uz mūsu augusta koncertu Dzintaros, lai režisors zina, ka protam arī citās valodās dziedāt».

Ieskats koncerta «Savādāks» tapšanas procesā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu